Першість Полтавщини - 11-07-2010, 10:07 - sasa 271

\”Лубни\” – \”Локомотив\” – 2:0

\”Лубни\” – \”Локомотив\” – 2:0

«Лубни» – «Локомотив» (Гребінка) – 2:0
Голи: Величко (15), Нечипоренко (45).
Судді: О. Яненко, Б. Щербаков, А. Яненко (усі – Кременчук).
Інспектор: В. Слюсар (Полтава).
ФК «Лубни»: Макаренко, Величко, Загоруйко. Нечипоренко (Бойко,90), Порощай, Литвин (Остапенко,85), Сухонос (Головко,75), Богданов, Морозюк, Ковтун, Мірошниченко. Тренер: А. Гришанович.
«Локомотив»: Пучка (Педенко,46), Семенов, Качан, Богомаз, Бут, Кривошея (Козлов,46), Оленьковський, Остренко, Даценко, Козаченко (Гетьман,75). Тренер: С. Симоненко.
Попередження: Порощай (35) – Богомаз (40), Оленьковський (49), Даценко (81).
11 липня. Лубни. Стадіон «Центральний». +29 градусів. 206 глядачів.
Юнаки – 5:0.

Гра основних складів викликала неабиякий інтерес уболівальників в Лубнах, адже підопічним Анатолія Гришановича, як кажуть, відступати вже нікуди – після домашньої поразки від «Локомотиву» команда втратила б усі шанси у боротьбі за третє-четверте місця  чемпіонату. А ще саме цим поєдинком з поміж інших матчів 12-го туру цікавилось керівництво обласної Федерації футболу і закріпило в Лубни інспектором досвідченого полтавця Володимира Слюсара. Адже всі пам’ятають «інцидент з автобусом» залізничників минулого року, а ще у минулому турі (4 липня) у Великій Багачці були «деякі непорозуміння» місцевих уболівальників з їх колегами з Лубен.

Щодо самої гри, то перші десять хвилин поєдинку на полі домінували гості. Потім після вдалого прострілу біля штрафного майданчику залізничників відкрив рахунок ударом головою Володимир Величко – 1:0 на користь господарів, які продовжували тиск на ворота гостей. На 35 хвилині рахунок міг зрівняти нападник «Локомотиву» Олег Козаченко, але він не влучив у пусті ворота лубенців. Господарі закріпили свій успіх за хвилину до перерви – влучно пробив Дмитро Нечипоренко. У другій сорокап’ятихвилинці глядачі так і не побачили забитих м’ячів. Лубенська команда втримала таку необхідну перемогу над не слабким суперником. Як зазначив після гри тренер «Локомотиву» Сергій Симоненко, причиною поразки його команди є недостатня підготовленість саме до цієї гри, в результаті якої команда в цілому протягом всього поєдинку була слабкішою за господарів.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода