Футбол Полтавщини - 14-04-2014, 10:04 - sasa 139

Лубни поступилися Фортуні

Лубни поступилися Фортуні

ФК «Лубни» – «Фортуна» (Кейбалівка) 0:1 (0:0). 
Товариський матч. Лубни. 13 квітня. Стадіон «Торпедо». 102 глядачі. + 11С. Дощ.
Судді: О. Кулик, С. Бортнік, В. Куліш (усі – Лубни).
«Лубни»: Потирайло (Рябуха, 46), Гноєвий (Романенко, 52), Захарченко, Печарський, Богомаз, Загоруйко, Ламіне, Тупоровський, Мандрика (Порощай, 62), Сергієнко, Лавриненко (Ебенгу, 50). Тренер: А. Гришанович.
«Фортуна»: Сухно (Сюр, 46), Штучка (Кириченко, 46), Букша, Новоселецький (Шеремет, 46), Шоха (Данильченко, 79), Сергієнко, Панченко, Дюжов, Ковбаса, Крупіха (Курочка, 46), Медяник (Гаделія, 65). Тренер: М. Бурий.
Гол: Медяник (49).      

Команда Анатолія Гришановича продовжує підготовку до нового сезону. Після контрольного поєдинку в гостях проти команди \”Олімпія\” (Савинці), в якому лубенці поступилися 1:2, ФК \”Лубни\” вдома приймав одного з фаворитів першої ліги \”Фортуну\” з Кейбалівки Пирятинського району.

Цікавий і напружений поєдинок для обох команд сподобався глядачам. Зазначу, що протягом всього поєдинку у пирятинців було більше моментів відкрити рахунок, але вони їх сповна скористалися на початку другого тайму, коли з чудової передачі Руслана Курочки гол провів ветеран пирятинців  Андрій Медяник – 1:0.

Після цього на полі більше домінувала лубенська команда, особливо наприкінці зустрічі, в якій могли відзначитися голами Сергій Сергієнко, Кріс Ламіне, Ігор Захарченко. І пирятинці могли теж збільшити рахунок у матчі, а їм більше не вдалося його збільшити. Останні десять хвилин лубенці просто «сиділи» на воротах гостей, але так і не змогли відігратися.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода