Першість Полтавщини - 22-08-2010, 10:08 - sasa 410

\”Лубни\” – \”Псел\” – 0:0

\”Лубни\” – \”Псел\” – 0:0

ФК «Лубни» -«Псел» (Гадяч) – 0:0.
Судді: А. Харахайчук, О. Яненко, В. Капшук (усі – Кременчук).
Інспектор: А. Брагинець (Полтава).
ФК «Лубни»: Четверіков, Литвин, Загоруйко, Нечипоренко (Сухонос, 62), Порощай (Головко, 50), Ротай, Морозюк, Мірошниченко (Стригунов, 75), Величко, Личман, Савельєв (Шоха, 78). Запасний: Макаренко. Тренер: А. Гришанович.
«Псел»: Бахуринський, Негреєв, Скоропис, Киричко, Кійко, Черкасов, Сак, Бражник (Храпаль, 75), Гриценко (Феняк, 81), Ткаченко (Черевко, 86), Кузуб (Шийко, 50). Запасні: Костенко, Терновий. Тренер: Ю. Киричко.
Лубни. Стадіон «Центральний». 205 глядачів.
Юнаки: 3:4.

Гра почалася без розвідки, адже суперники знали один одного – місяць тому зустрічалися у Гадячі в останньому матчі першого кола, де перемогли господарі з рахунком 3:1. На 25 хвилині лубенець Олег Ротай гарматним ударом потурбував голкіпера гостей, але м’яч потрапляє у поперечину воріт. На 32 хвилині за гру рукою у штрафній захисника господарів суддя призначає справедливий пенальті. Його виконує ветеран команди Ігор Кійко, але воротар лубенців парирує удар. За декілька хвилин до перерви глядачі знову стали свідками протистояння між досвідченим Ігорем Кійком, що виконував штрафний удар, і голкіпером Євгеном Четверіковим. І цього разу страж воріт господарів «був на своєму місці». У другому таймі гра обох команд пожвавішала в зв’язку з замінами. Чимало команди створювали голевих моментів біля воріт суперників. Особливо, лубенці на останніх хвилинах поєдинку могли забити принаймні три м’ячі, але їм не повезло. Кінцевий рахунок матчу – 0:0, який більше влаштував гостей.

Погода