Стрічка новин - 08-10-2015, 05:10 - sasa 172

Македонія – Україна: де зручніше подивитися?

Македонія – Україна: де зручніше подивитися?

У п\’ятницю, 9 жовтня, перед поєдинком Кваліфікації ЄВРО-2016 Македонія-Україна на каналі \”Футбол 1\” стартує марафон, присвячений нашій головній команді.

Для нашої збірної настали вирішальні дні, протягом яких визначиться, чи буде Україна представлена ​​на головному футбольному турнірі наступного року – ЄВРО-2016.

Готуватися до протистояння українців з македонцями глядачі каналу \”Футбол 1\” розпочнуть у п\’ятницю в компанії топ-гравців нашої національної команди. О 20:10 ми побачимо чергову серію документального серіалу власного виробництва \”Головна команда\”, в якій зірки збірної України поділяться враженнями від останніх поєдинків Кваліфікації ЄВРО.

По закінченні, о 20:30, у програмі \”Головна команда\” Іван Гресько в компанії експертів Євгена Левченка і Вадима Євтушенка розберуть можливі сценарії поєдинку і дадуть прогнози на гру. О 21:35 глядачів каналів \”Україна\” і \”Футбол 1\” чекає головна подія дня – Кваліфікаційний матч ЄВРО 2016 Македонія – Україна, який буде коментувати Віктор Вацко. Після закінчення зустрічі експерти проекту \”Головна команда\” також проаналізують всі ключові моменти протистояння. Крім того, у проекті – флеш-інтерв\’ю з учасниками поєдинку.

Погода