Стрічка новин - 28-09-2015, 06:09 - sasa 152

Маккабі – Динамо: де зручніше дивитися

Маккабі – Динамо: де зручніше дивитися

У вівторок, 29 вересня, о 21:30 телеканали \”Україна\” і \”Футбол 1\” покажуть матч Ліги чемпіонів УЄФА за участю української та ізраїльської команд.

У першому турі динамівці змогли досягти лише нічийного результату в протистоянні із \”Порту\”. Тепер на киян чекає непростий виїзд до Тель-Авіва в гості до місцевого \”Маккабі\”. Чи вдасться підопічним Сергія Реброва здобути першу перемогу в єврокубковому сезоні, дізнаємося вже у вівторок. Пряма трансляція гри – о 21:30 на каналах \”Україна\” і \”Футбол 1\”, коментатор зустрічі – Олександр Михайлюк.

Також 29 вересня телеканали \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” покажуть інші поєдинки Ліги чемпіонів УЄФА. О 21:30 на каналі \”Футбол 2\” відбудеться пряма трансляція матчу за участю суперників київського \”Динамо\” – \”Порту\” – \”Челсі\” (коментатор – Кирило Круторогов). Зустріч \”Барселони\” і \”Байєра\” о 00:30 покаже телеканал \”Футбол 1\” (коментатор – Микола Кравчук).

Крім того, о 20:15 на телеканалі \”Футбол 1\” стартує програма \”Ніч Ліги чемпіонів\”, в якій ведучий проекту Віктор Вацкота експерти Андрій Воронін й Олександр Головкопроаналізують можливі сценарії протистояння \”Маккабі\” – \”Динамо\” і кадрову ситуацію в командах. Після закінчення поєдинку експерти також розберуть ключові моменти гри і підіб’ють підсумки єврокубкового дня.

Також всі події чергового туру Ліги чемпіонів УЄФА доступні за допомогою сервісу OLL.TV, який дозволяє дивитися кілька трансляцій одночасно, а також надає максимум статистичної інформації: турнірні таблиці, скорингові дані та багато іншого.

Погода