Стрічка новин - 20-10-2015, 02:10 - sasa 218

Мальме – Шахтар: де дивится

Мальме – Шахтар: де дивится

У середу, 21 жовтня, о 21:30 телеканали \”Україна\” і \”Футбол 2\” покажуть поєдинок Ліги чемпіонів УЄФА, в якому шведський клуб прийме суперника з України.

У перших двох іграх групового етапу \”Шахтар\” не зміг перемогти і тепер відправляється за трьома очками до Швеції. \”Гірники\” налаштовані на успіх, проте протистояння зі скандинавською командою не обіцяє бути легким. Чи вийде у підопічних Мірчі Луческу впоратися з опонентом, побачимо в середу, 21 жовтня, о 21:30. Пряма трансляція протистояння \”Мальме\” – \”Шахтар\” – на каналах \”Україна\” і \”Футбол 2\”, коментатор – Кирило Круторогов.

Також глядачі зможуть подивитися гру на великому екрані в мережі кінотеатрів \”MULTIPLEX\” в 11 містах України: Києві, Житомирі, Запоріжжі, Дніпропетровську, Кривому Розі, Маріуполі, Миколаєві, Рівному, Херсоні, Хмельницькому та Чернігові.

21 жовтня телеканали \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” покажуть також інші матчі середи в Лізі чемпіонів. Протистояння суперників \”Шахтаря\” по групі – \”ПСЖ\” і \”Реалу\” – глядачі зможуть побачити в прямому ефірі на каналі \”Футбол 1\” о 21:30 (коментатор – Андрій Столярчук). Подивитися, як українець Євген Коноплянка у складі \”Севільї\” зіграє проти \”Манчестер Сіті\”, можна буде на каналі \”Футбол 2\” о 00:55 (коментатор – Роман Тимощук).

У 20:15 на телеканалі \”Футбол 2\” стартує програма \”Ніч Ліги чемпіонів\”, в якій ведучий проекту Андрій Малиновський та експерти Андрій Воробей і Сергій Морозов готуватимуть глядачів до протистояння \”Шахтаря\” і \”Мальме\”. Також після фінального свистка експерти детально розберуть ключові моменти матчу.

Крім того, всі події чергового туру Ліги чемпіонів УЄФА доступні завдяки сервісу OLL.TV, який дозволяє дивитися кілька трансляцій одночасно, а також надає максимум статистичної інформації: турнірні таблиці, скорингові дані та багато іншого.

Погода