- 01-06-2011, 02:06 - sasa 139

Матч за Суперкубок України можливо відбудеться у Полтаві

Матч за Суперкубок України можливо відбудеться у Полтаві

Новий сезон в Україні традиційно розпочнеться з матчу за Суперкубок країни, у якому знову зійдуться вітчизняні гранди – київське «Динамо» і донецький «Шахтар».

Дата цього поєдинку вже затверджено – 5-го липня, але от ясності щодо того, в якому місті пройде поєдинок, ще немає. Поки лише, як стало відомо dynamo.kiev.ua, можна говорити про одне: за право прийняти матч за Суперкубок України ведуть боротьбу три міста. Рішення ж щодо того, де пройде перший офіційний поєдинок сезону 2011/12, по завіреннях генерального
директора української Прем\’єр-ліги Олександра Єфремова, буде прийнято найближчим часом. Серед йомовірних кандидатів називають Харків, Дніпропетровськ та Полтаву.

 

Нагадаємо, що минулого року Суперкубок України приймало Запоріжжжя. 2009 року матч відбувся у Сумах, в якому лише в післяматчевій серії \”Динамо\” перемогло \”Ворсклу\”. 2008 року матч-відкриття нового сезону відбувся у Полтаві, а раніше всі Суперкубки відбувалися виключно в Одесі.

Додамо, що також вже відома дата початку чемпіонату Украіни-2011/12. Базовий день першого туру чергової першості – 9 липня, але, судячи з усього, матч-відкриття чемпіонату буде призначений на 8-е число.

Погода