Першість Полтавщини - 07-09-2013, 10:09 - sasa 124

Майже мирова нічия

Майже мирова нічия

ФК «Лубни» – «Амарант» (Лохвиця) 1:1 (0:1).
Чемпіонат області. Перша ліга. Група «А». X тур. Лубни. 7 вересня. Стадіон «Центральний». Похмуро. Дощ. + 18С. 125 глядачів.
Судді: В. Чернишов, А. Дробіт, В. Ковальов (усі – Кременчук).
Делегат-інспектор: В. Панченко (Диканька).
«Лубни»: Рябуха, Печарський, Головко, Бувалець (Ламіне, 66), Козлов, Бараннік, Мандрика, Ебенгу, Петришин, Марченко, Глов’як (Гноєвий, 84).
Тренер: А. Гришанович.
«Амарант»: Горошко, Заліський, М. Котелевець, Ковальов, Клименко, Касьян, Р. Котелевець, Харченко, Левада, Коваленко (Хльобас, 75), Чернишов. Тренер: В. Хльобас.
Голи: Бараннік (75) – Касьян (37, з пенальті).

Важко писати про матч, який сповнений футбольними пристрастями і емоціями, та ще й під акомпанемент тривалого дощу, тобто при не простих погодних умовах.

У першому таймі була повна перевага господарів поля, які не спромоглися забити очікуваного м’яча. Відкрив рахунок у матчі беззмінний капітан лохвиччан Олексій Касьян, який вдало виконав справедливий пенальті після «збиття» гостей у карному майданчику лубенців – 0:1.

Делаете ставки на спорт? Хотите все знать про букмекерские конторы и быть в курсе дел? Сравнение коэффициентов букмекеров и многое другое с мира ставок только у нас!

У другому таймі, коли все більше наростав дощ, гра вирівнялася і у більш технічної команди з Лубен не все виходило в атаках. Зрівняв рахунок невтомний Василь Бараннік, вдало виконавши результативну передачу – 1:1. Це сталося, коли гості були вже у меншості  – за «симуляцію» при падінні у штрафній господарів лохвиччанин Роман Котелевець отримав від досвідченого кременчуцького рефері Віктора Чернишова другу жовту картку і потім червону.

Перемогу заслужено могли здобути лубенці, якби точні удари Василя Баранніка, Сола Ламіне, Василя Гловяка, Максима Козлова були більш точнішими. Потрібно віддати належне і самобутній лохвицькій команді, яка у меншості зуміла втримати прийнятний для неї нічийний рахунок у гостьових і не простих Лубнах.

Юнаки: 1:1.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода