Новини - 21-04-2010, 10:04 - sasa 280

Медальний рекорд

Медальний рекорд

Спортсмени Полтавщини блискуче виступили в турнірі з тхеквондо ВТФ за програмою V літніх Спортивних ігор молоді України, який завершився у Сімферополі минулого тижня.

Наші земляки завоювали аж 7 медалей – це абсолютний медальний рекорд спортсменів Полтавщини із \”сухопутних\” видів спорту за весь час проведення молодіжних ігор (більше нагород в історії одних окремих молодіжних ігор виборювали лище веслувальники Полтавщини).

Щоправда, жодного \”золота\” полтавці не взяли. Найкращого результату – срібна медаль – досягла полтавка Катерина Кузнецова, яка у фінальному єдиноборстві у ваговій категорії 63 кг програла Марії Поповій (Харківська обл.) – 1:6. Зате інші члени збірної Полтавщини з тхеквондо ВТФ вибороли у Сімферополі 6 бронзових медалей. На третю сходинку п\’єдесталу пошани сходили наші земляки: Олександр Лизун (вагова категорія 50 кг), Володимир Зелінський (54 кг), Дмитро Лизун (58 кг), Віктор Денисенко (72 кг), Анна Тягнієнко (67 кг) і Вікторія Терещенко (72 кг).

У загальнокомандному заліку збірна Полтавщини з тхеквондо ВТФ посіла 5 місце серед збірних команд усіх регіонів України, набравши 190 залікових очок.

Ігор ЧЕРЧАТИЙ

Погода