Першість Полтавщини - 11-05-2013, 10:05 - sasa 187

Мелащенко і Ко розгромили Динамо

Мелащенко і Ко розгромили Динамо

Триває чемпіонат Полтавщини серед команд вищої ліги. У четвертому турі було забито 17 м’ячів. Центральним протистоянням туру стало глобинське дербі.

Так, справжні уболівальники Градизька і всього Глобинського району стали свідками головного першоколового місцевого протистояння, в якому у черговий раз «помірялися силами» одвічні суперники у обласній першості – місцевий «Темп» і ФК «Глобине». Місцевий стадіон був повністю «забитий» прихильниками футболу. Ще у першому таймі за господарів двічі відзначився юний Валентин Шевченко. Ще один гол на свій рахунок записав Василь Костенко. За головну команду Глобиного м’яч престижу забив Артем Оганесов. У підсумку закономірна перемога віце-чемпіона області з рахунком 3:1.

Аутсайдер змагань «Колос» із Дмитрівки Кремечуцького району зазнав чергової поразки. Цього разу в рідних стінах підопічні Анатолія Базавлука у напруженій боротьбі поступилися бронзовому призеру минулорічного чемпіонату області і поточному лідеру – команді «Фламінго» з Комсомольська – 0:2.

 

У Кременчуці «Кремінь-КМФФ» приймав «Олімпію» з Савинець Миргородського району, яку очолює Володимир Гришко. І місцеві футболісти дали справжній бій гостям, хоч і поступилися – 2:3. Вже на 5 хвилині матчу з пенальті відзначився лідер миргородської команди Дмитро Саркіс. А збільшив рахунку нападник Юрій Богиня, який провів два голи. У переможених м’ячі забивали Сергій Проша і Роман Залов.

 

Чинний чемпіон області «Нове Життя» з Андріївки Машівського району приймала одного з лідерів перегонів решетилівське «Динамо». Але інтриги у цьому поєдинку не вийшло. Підопічні граючого тренера Олександра Мелащенка розгромили суперника з рахунком 4:0. Два м\’ячі забив Микита Рибак і по одному разу відзначилися Олександр Мелащенко та Олег Сітак.

І, наостанок, про протистояння у Гадячі, де місцевий «Псел-Райз» приймав молоду та амбіційну команду СК «Полтава». Молоді полтавські футболісти класно вели боротьбу у протистоянні з гадяцькою командою. Але, все ж, господарі були цього разу сильнішими – 2:0 на їх користь. У переможців голи провели Едуард Ткаченко і Давит Тодула.

Турнірне становище та календар змагань >>>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода