Інтерв'ю гравців, тренерів - 09-12-2009, 01:12 - sasa 221

Микола Павлов: \”Мене спецiально хтось пiдставив\”

Микола Павлов: \”Мене спецiально хтось пiдставив\”

Одним з найяскравiших епiзодiв 16-го туру у футбольнiй Прем\’єр-лiзi стала агресивна поведiнка головного тренера полтавської \”Ворскли\” Миколи Павлова у Львовi. Микола Петрович не пiдбирав слiв, коли арбiтр зустрiчi \”Карпати\” – \”Ворска\” Сергiй Даньковський, на думку полтавцiв, приймав не правильнi рiшення.

Як наслiдок, другий там Микола Павлов, якого арбітр вилучив із тренерської лави, змушений був додивлятися з трибун стадiону. Трохи вже \”охоловши\”, наставник \”ворсклян\” відповів на запитання turnir.com.ua.

– Миколо Петровичу, ви можете полiчити кiлькiсть червоних карток, якi отримували за тренерську кар\’єру?
– Нi я такого не запам\’ятовую. Тим бiльше, що цей арбiтр менi картки не показав. Вiн, як боягуз, сховався десь у роздягальнi i написав у протоколi, що я вилучений. А картки менi нiхто не показував.

– Як ви дiзнались, що на другий тайм у технiчну зону вас не пустять?
– Коли я виходив з роздягальнi, до мене пiдiйшов четвертий арбiтр i сказав, що мене вилучено. При цьому показав запис у протоколi.


– Вас найбiльше розлютило невірне призначення пенальтi у ворота вашої команди чи були iншi моменти?
– Два попередження дали нашим гравцям нi за що. Це раз. За фол проти нашого гравця з заду по ногах слiд було вилучати гравця \”Карпат\” це два i три – пенальтi. Я переглянув цей епiзод з усiх сторiн i камер. Даю 100-вiдсоткiв гарантії – пенальтi там не було.

– Вашу розмову з арбiтром було чути навiть по телебаченнi. Не боїтесь, що через це вам загрожує жорсткiше покарання?
– У мене таке враження, що мене спецiально хтось пiдставив. Адже коли стоять мiкрофони, то нас завжди попереджають, мовляв не лайтесь, бо все буде чути. А тут нi боковий арбітр, нi хто iнший не сказали. А справжнi чоловiки не завжди мiж собою спiлкуються літературною мовю. Тим паче, що поблизу нас не було нi жiнок, нi дiтей. Невже ви думаєте, що я спецiально на всю країну говоритиму арбiтру, хто вiн такий, щоб це чули мої дiти? Пiдозрюю, що це комусь було потрiбно.


– Чи сильно впливає на гру команди вiдсутнiсть тренера на лавi запасних?
– В iнших командах може i впливає, а в моїй нi, бо маю дуже добрих помiчникiв. Ми з ними працюємо вже багато рокiв, тож жодних проблем не виникає.

Євген Хмільний
Фото fckarpaty.lviv.ua

Погода