Прес-конференції - 21-11-2010, 10:11 - olegda 165

Микола Павлов: \”Ми вичерпали ліміт забитих м\’ячів\”

Микола Павлов: \”Ми вичерпали ліміт забитих м\’ячів\”
Микола Павлов (головний тренер «Ворскли»):

– Мені здається, що хлопці сьогодні хоча б один м\’яч заслужили забити. Мабуть, ми вичерпали ліміт забитих м\’ячів у Маріуполі. Треба відзначити, що добре зіграв сьогодні Рибка . У декількох епізодах він виручив, опинився в потрібний час у потрібному місці. На жаль, сьогодні і погода для наших вікових гравців Медведєва та Пєскова не сприяла тому, щоб ми швидко переходили від оборони до атаки. Треба віддати належне «Оболоні». Вони зустрічали нас вже біля наших воріт, перекривали всі зони і не давали починати атаки.

– Плани на зиму вже складені?
– Після Нового року зустрічаємося, і днів п\’ять проведемо в Полтаві. Потім Ялта і два збори в Туреччині.

– Посилення складу планується?
– Ми будемо обговорювати. На наступний тиждень запланована зустріч з Костянтином Жеваго. Будемо ставити це питання.

– Вже котрий гру ми програємо 0:1. Чи не здається Вам, що команді просто не вистачає характеру, щоб переламати хід матчу?
– Я б не сказав, що сьогодні не вистачило характеру. Якщо з «Волинню» ми з перших хвилин програли в характері, то сьогодні я не можу пред\’явити претензії хлопцям, що вони не хотіли виграти. Плюс гол трішки вибив нас із колії. Коли ми забиваємо, то по-іншому граємо.

– Як здоров\’я травмованих гравців?
– Чеснаков вже тренується. Появи Матвєєва чекаємо тільки навесні. Після таких травм «вилітають» мінімум на півроку. Чеснакова я поставив з «Волинню» і на 5-й хвилині ми його знову втратили. Я не хотів би до кінця сезону втрачати хлопців.

– Чим була викликана заміна Безуса?
– Він і в Маріуполі, навіть з огляду на нашу перемогу, грав не так, як треба. Не чіплявся за м\’яч, не було видно особливого бажання. Молодості властиві такі перепади. Бажання від нього я не побачив. За таких погодних умов характер потрібно показувати. Індивідуальна майстерність тут зводиться нанівець.

– Яка доля Селіна?
– Вже була розмова. «Металіст» назвав дуже високу ціну. Це дуже важкий трансфер, адже Женя є гравцем молодіжної збірної. В оренду вони його не хочуть залишати, а ціну занадто велику попросили. Ми хотіли б, щоб він залишився у нас. І він цього хоче.
Погода