Прес-конференції - 16-05-2015, 07:05 - sasa 153

Микола Павлов: Не хочу, щоб було як з Ворсклою

Микола Павлов

Головний тренер маріупольського Іллічівця Микола Павлов на прес-конференції після матчу з Ворсклою (1:2) повідомив про рішення покинути клуб.

– Два тижні тому я сказав, що оголошу про своє рішення: залишуся я в Іллічівці чи ні. Так ось тепер я заявляю: я йду, і покинуть зі мною клуб спортивний директор і всі тренери. Під питанням начальник команди, оскільки він місцевий і там є складності. Він хотів із нами покинути Іллічівець, але ми його вмовляли залишитися. Можу сказати, що я як професіонал, не можу, і не буду працювати в таких умовах, які зараз існують тут.

Але у мене є ще питання до керівників клубу, і я постараюся їм їх задати. Коли підписував контракт, при цьому були присутні серйозні солідні люди. Не хочу, щоб було як з Ворсклою. Я пішов, але залишилися питання у клубу. Царство небесне, президент Ворскли Олег Бабаєв попросив у мене трудову книжку на тиждень, і потім пішли сварки і суди. Суди в Україні ми зазвичай всі програємо, а в Швейцарії всі справи з питань Ворскли я виграв по всіх пунктах. Сподіваюся, що нове керівництво ФФУ щось змінить в цьому питанні, і в мене буде можливість продовжити тренерську кар’єру.

– Що далі? Де плануєте працювати, можливо, за кордоном?
– Я ніколи нікуди не збирався далеко їхати. Коли був ще молодим тренером, то казав, що хочу бути поруч зі своїми близькими. Це почалося в Дніпропетровську і закінчилося в Маріуполі.

Погода