- 30-10-2010, 08:10 - olegda 158

Микола Павлов: \”Питати з них будемо дуже суворо\”

Микола Павлов: \”Питати з них будемо дуже суворо\”
Микола Павлов (головний тренер «Ворскли»):

– Карпати – дуже сильна команда. Вони це довели і у Львові, і сьогодні. Швидкий гол у другому таймі дещо вибив нас із колії. А в першому таймі, якби ми реалізували ті моменти, які у нас були, то напевно  не було б такої інфарктної кінцівки. Напевно чекаєте  мого коментаря з приводу забитого нам гола і не поставленого пенальті ?

– Миколо Петровичу, краще не треба …
– Я вам обіцяю: якщо до кінця року нас будуть так ображати, то я допрацюю до кінця сезону і цей колектив покину. Якщо я не можу захистити футболістів від цього свавілля, то я не маю права тут працювати!

– Що з Громовим?
– Хворий! Хворий Громов, хворий Матвєєв, хворий Чеснаков, тому в нас і замін не було, хоча гра була така у другому таймі, що …

– А Сачко? Чому Сачко не випустили?

Саме після цього питання керманич «біло-зелених» несподівано «випалив» все те, що в нього було на душі

– А що Сачко?! Що Сачко?! Випустити, щоб йому в голову після навісу попало? А потім сказати, що йому мовляв 35 років? Та ви перший потім скажете: \”Висилайте пенсіонера!\” Я повинен захищати їх і ніколи (навіть не сподівайтесь) не буду лаяти своїх футболістів! А вам від мене дістанеться! Ми з ними розбиратися будемо, повірте мені: питати з них будемо дуже суворо! Ви сказали і пішли – а нам працювати!
Фото та відео – www.olegda.pp.net.ua
Погода