- 17-10-2010, 07:10 - olegda 181

Микола Павлов: \”Прикро програвати на останніх хвилинах\”

Микола Павлов: \”Прикро програвати на останніх хвилинах\”
Микола ПАВЛОВ, головний тренер ФК «Ворскла»: 

– Прикро програвати на останніх хвилинах. Хоча, якщо порівнювати з останньою грою, то ми зробили крок вперед. У нас були кадрові проблеми, особливо в обороні. Ми відіграли гідно, якби не остання помилка нашого молодого захисника, який втратив м\’яч у простій ситуації. Я ще б міг сказати з приводу 11-метрового, але я хочу на «Донбас Арені» посидіти на лавочці запасних, а не на трибуні, тому промовчу. 

– Один момент за всю гру …
– Коли Реві потрапило в голову? А Громов двічі бив! 

– На мій погляд, поразка закономірна … 
– Я можу пожартувати з цього приводу. Припустимо, що там сидить красива дівчина. Вона мені подобається, а Вам – ні. Мені здається, що ми не програвали «Арсеналу» ні в чому. 

– Чому так зіграли Маркоскі та Кулаков? 
– У них були сильні опоненти. Закарлюка, Старгородський і Шацьких такі футболісти заслуговують на увагу. 

– А чи не перехвалили ви Вовкодава? Після того, як Ви сказали про його зарплату, гра у Сергія пішла на спад. 
– Якщо б ви знали цю зарплату, то, напевно, посміялися б. Адже вона значно нижче, ніж у гравця основи інших команд. Молодості властива нестабільна гра. Пам\’ятаєте в тому році Чеснаков і Матвєєв теж грали нестабільно.

– Куди поділася гра «Ворскли» у порівнянні з «Металістом», «Динамо»? Зараз це абсолютно беззуба гра … 
– Я вам наведу приклад «Оболоні». Вони теж грали добре з «Динамо». І що? У нас травми гравців і дискваліфікація Даллку. Я не виправдовуюсь, просто констатую факти. Наші гравці втомилися. 

– Чому Сачко починав гру в запасі?
– Він не грав у Луганську. У нього було пошкодження задньої поверхні стегна. І він тільки переступив до роботи. Як можна було ризикувати його здоров\’ям? А п\’ятнадцять хвилин він витримав, і відновив кондиції
Погода