Прес-конференції - 12-09-2010, 10:09 - olegda 162

Микола Павлов: \”Рикун знаходиться у нас\”

Микола Павлов: \”Рикун знаходиться у нас\”

Наставник «Ворскли» після матчу з \”Дніпром\” був як завжди багатослівним

– Не можна давати такій команді, як \”Дніпро\”, фору на 2-й хвилині. Це внесло нервозність в наші ряди і впевненість у їхні. У першому таймі ми програли середину поля, але, крім цих двох м\’ячів, гольових моментів більше в грі створено не було. Ні з нашої сторони, ні з їх. Сьогодні, мабуть, був не наш день. \”Дніпро\” зараз прагне і за сумою вкладених коштів гідний завоювання медалей. Я їм щиро цього бажаю.

– Відчувається спад у команди після двох вдалих ігор?
– Після того, як наші гравці їдуть в збірні, ми ніколи не проводимо хороші матчі. У нас всі 8 гравців, які виїхали в збірні, грали в основному складі. За сумою проведеного часу у нас більше всіх команд. Ми порівнювали з \”Дніпром\”. У них було викликано до збірних на одного гравця більше, а за сумарною кількістю часу, проведеного на полю, перевершили ми. А Даллку і Янузі взагалі повернулися напередодні гри.

– Поясніть появу Даллку на правому фланзі.
– Ви, напевно, якщо стежите за \”Дніпром\”, знаєте, що у них найсильніша сторона – ліва. Там, де Денисов та Коноплянка. Ми вирішили, що Даллку, який володіє швидкістю і умінням грати головою, може їх нейтралізувати. Тому що Ярмаш не володіє такою швидкістю, і, якщо б він грав проти Коноплянки, не думаю, що було б легше. Навіть Даллку не встежив за ним, коли забивався перший м\’яч. На жаль, ми знову, напевно, втратили Матвєєва.

– Наскільки великі шанси Рикуна опинитися у вас?
– Не приховую: він знаходиться у нас. Може бути, з точки зору професіоналізму я поступаю не правильно, але по-людськи – дуже правильно. Своїм футболістам я завжди говорив на прикладі Рикуна, що я впевнений: його використають, а потім викинуть. А він цього не заслуговує. У силу свого характеру він повинен мати ще один шанс. Якщо б його проводили в Харкові і дали йому роботу, я б аплодував.Нам зараз доводиться цим займатися. Я зроблю все, щоб Саша продовжив своє життя у футболі. Він заслуговує на це.

– Він завзяття виявляє?
– Так, потихеньку скидає вагу. Повторю: якщо хочеш погубити людину, дозволь йому робити все, що хоче. Йому дозволяли все. А я в Маріуполі лаявся з ним, сварився, і як футболіст він там ріс.

– Сьогодні прийшов уболівальник, у нас 8 збірників. Але гри немає.
– Гри не було з двох сторін, мені так здається. Коли бувають матчі за 3 місце, трапляються такі суперництва, з напругою і нервуванням. Повторюся, і це не виправдання: ми не готові ще давати фору такій команді на перших хвилинах. Ми не готові тримати удар.

– Оцініть гру Кулакова і Краснопьорова в збірній.
– Я задоволений, як зіграв Краснопьоров. За той час, на який вийшов Кулаков в Польщі, напевно, ніхто не зумів би проявити свої найкращі якості. Польща грала цікавіше, і рахунок міг би бути інший. Нам трошки пощастило. Головне, що він дебютував.

Погода