Першість Полтавщини - 12-05-2013, 11:05 - sasa 193

Миргород познущався над Фортуною

Миргород познущався над Фортуною

Четвертий тур чемпіонату області серед команд групи «А» ознаменувався несподіваним результатом у Миргороді і завзятим протиборством у Лубнах. Гравці команд забили у ворота суперників 14 м’ячів.

Вважався центральним поєдинком 4 туру зустріч в Лубнах, де підопічні тренера Анатолія Гришановича приймали одного з лідерів змагань ФК «Шишаки». У цікавому поєдинку сильнішими виявилися гості – 2:1. Голами у переможців відзначилися минулорічні гравці-лубенці Дмитро Нечипоренко і Юрій Хоменко. Юнаки: 2:1.

Досить несподіваним видався результат матчу в курортному місті, де місцевий ФК «Миргород» розтрощив команду «Фортуна» з Пирятинщини. Так, фортунівцям цього дня зовсім не пощастило на футбольному полі і вони поступилися з рахунком 0:5. У господарів двічі відзначився голами Олександр Коломієць і по одному у свій актив записали забиті м’ячі Денис Соболєв, Євген Іванченко і Олексій Кісе. Юнаки: 2:0.

Глобинський «Прогрейн», який очолює граючий тренер Валерій Чорноус, вдома закономірно завдав поразки «Харчовику» з Червонозаводського – 2:0. Відзначилися голами Геннадій Колісник ( у першому таймі) і Олексій Артюшенко. Юнаки: 0:0.

Цікавий матч аутсайдерів відбулося у Лохвиці, де місцевий «Амарант» приймав «Локомотив» з Гребінки. Технічні голеві відомості матчу такі: Олексій Касьян – 1:0, Юрій Кривошея – 1:1, Юрій Кривошея 1:2, Костянтин Кононенко – 2:2. У підсумку бойова нічия – 2:2. Юнаки: 1:1.

Команда «Металіст» (Хорол) була вільна від ігор.

 

Турнірне становище і календар змагань >>>>

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода