Першість Полтавщини - 19-05-2014, 11:05 - sasa 121

Миргородська злива голів

Миргородська злива голів

ФК «Миргород» – «Зеніт» (Калайдинці) 2:5 (1:1).
Чемпіонат області. І ліга. IV тур. 18 травня. Миргород. Стадіон «Старт». + 26С. 195 глядачів.
Судді: О. Дробітько, В. Гогоць, С. Коломієць (усі – Полтава).
Делегат-інспектор: В. Кішик (Полтава).
«Миргород»: Верещака, Полов’ян, Симоненко, Бойко, Іванченко, Папірний (Опухлий, 73), Соболєв (Кундій, 75), Шпачук (Шинкаренко, 78), Супруненко (Залівін, 84), Айвазян, Назаренко. Тренер: О. Сапунков.
«Зеніт»: Пучка, Латенко, Кірпіченко (Бабенко, 82), Гайдук, Ботнік (Мисник, 83), Даценко, Яцько, Кривошея, Рева (Голубенко, 67), Ященко (Михайленко, 76), Шевченко (Ігнатенко, 86). Тренер: С. Бортнік.
Голи: Назаренко (44, з пенальті), Айвазян (84) – Шевченко (25, 82, 84), Кірпіченко (63), Голубенко (67). Юнаки: 0:4.

Після лубенської зливи курортний Миргород зустрів лідера групи «Зеніт» і його прихильників спекотною погодою. Зазначу, що через травми за гостей не вийшли гравці основного складу Андрій Голубенко і Дмитро Нечипоренко. Їх відсутність була дещо помітною у грі команди, особливо у першому таймі.

Як і у попередньому матчі з «Харчовиком» чомусь до перерви не все виходило у зенітівців. Втім, відкрив рахунок у своєму стилі нападник гостей Валентин Шевченко, а перед свистком на перерву його зрівняв з пенальті (гра рукою лубенців) лідер миргородців Олександр Назаренко – 1:1.

Після перерви сильніший за складом «Зеніт» дещо додав у темпі, створюючи голеві моменти біля воріт суперника. Спочатку ударом головою «взяв ворота» Роман Кірпіченко, потім довів рахунок до 3:1 Юрій Голубенко, а на останок знову два «футбольні результативні фінти» продемонстрував голеадор зенітівців Валентин Шевченко, виконавши у цьому матчі «хет-трик».

Щоправда, миргородцю Гегаму Айвазяну владо ся відквитати ще одного м’яча. Отже, чергова перемога лідера з не малим рахунком. На сьогодні команда Анатолія Михайленка вже відірвалася від своїх найближчих переслідувачів по турнірній таблиці на 7 очок.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода