Прес-конференції - 05-03-2011, 11:03 - sasa 150

Мирон Маркевич: “Тяжко про щось говорити”

Мирон Маркевич: “Тяжко про щось говорити”

Післяматчевий коментар наставника “Металіста” Мирона Маркевича.

– Весняний футбол. На жаль, стовідсоткових моментів у нас сьогодні не було… хоча, Долганський в першому таймі виручив свою команду. У нас були кадрові проблеми. Три гравці вперше вийшли на поле в офіційному матчі. Звичайно, треба відзначити якість поля – вона була не для технічного футболу. Але те, що ми бачили сьогодні в Луганську і тут – небо і земля. Гра, взагалі була нічийною, хоча територіальна перевага була все ж на нашому боці.

– Які б оцінки ви б поставили своїм гравцям?

 – Вони непогано зіграли, враховуючи що “Ворскла” – непроста команда. Думаю, вони будуть додавати, адже це молоді футболісти. Наприклад Лукаш взагалі 91 року, Шарпару 23 роки, Ткачову 21.

– Чому ви не дали зіграти Крістальдо?

– Я випустив Девіча, тому що він старожил команди… Крістальду потрібен час, щоб звикнути до погодних умов та в цілому до нашого чемпіонату. Він гравець хороший, але на все потрібен час.

– Який стан Вільягри, Бланко та Папа?

– Бланко вилетів надовго, десь на півроку. Папа та Вільягра поки що не готові …Будемо виходити з тими футболістами, які здорові. Сьогодні Шелаєв отримав 4 карточку … Але в наступній грі вже зможе вийти Валяєв.

– Вільягра зможе до “Дніпра” відновитися?

– Не будемо загадувати. Гіпс йому зняли.

Погода