Інтерв'ю гравців, тренерів - 26-06-2015, 09:06 - sasa 170

Младен Бартуловіч: \”Звали в Металіст, але я віддав перевагу Ворсклі\”

Младен Бартуловіч: \”Звали в Металіст, але я віддав перевагу Ворсклі\”

Півзахисник-новачок полтавської Ворскли Младен Бартуловіч – про підписання контракту з ворсклянами та плани на майбутнє.

З Ворсклою я підписав річний контракт, – розповідає балканський легіонер в інтерв\’ю газеті Команда. – Якщо моя гра влаштує головного тренера команди Василя Сачка, то угода може бути пролонгована.

Чи були інші варіанти працевлаштування? Так, мене запрошували клуби з Хорватії, Казахстану, Азербайджану, звали і в Металіст, але я віддав перевагу Ворсклі, насамперед тому, що полтавці виступатимуть в єврокубках. Для кожного футболіста це дуже важливий фактор. До речі, в Ворсклі я міг з\’явитися ще шість місяців тому, але тоді був пов\’язаний контрактом з Дніпром, і біло-зелених на фініші переговорного процесу напевно налякала сума відступних. Зате тепер я переїхав до Полтави в ролі вільного агента.

Чому мені не вдалося закріпитися в основі Дніпра? Може, в цьому є і моя вина, хоча справедливості заради треба сказати, що конкуренція в Дніпрі за місце в старті була дуже гострою… Сподіваюся, у Полтаві мені вдасться довести, що свої найкращі матчі я ще не зіграв, а найефектніші голи – не забив. Тим більше що Ворскла завжди імпонувала мені своєю бойовитість, цілеспрямованістю, ігровим стилем. Та й приємно буде попрацювати під керівництвом такого амбітного тренера, як Василь Сачко.

Ми з Наталею (дружина Бартуловіча – дочка відомого в минулому футболіста Сергія Башкірова) виховуємо трирічну доньку, тому нам не хотілося їхати з України, яка, без перебільшення, стала для мене другою батьківщиною. Як бачите, в Ворсклу я прийшов вже точно не за довгим рублем», – доповнив Младен Бартуловіч.

Погода