Першість Полтавщини - 05-05-2011, 11:05 - sasa 166

Мінімальна перемога \”Динамо\”

Мінімальна перемога \”Динамо\”

Динамо – Агро-Ера – 1:0
Лапенко 28
Динамо: Сипляк, Сак, Ягодовський (Маленков 67), Перерва, Колесніченко, Гринь, Бодня (Храпач 71), Подробаха, Жарий (Малиш 75), Ребенок (Семененко 58), Лапенко (Шевченко 46).

Небагатим на голи видався стартовий тур у другій лізі. Особливо це стосується групи \”Б\”, де підібралися приблизно рівні за класом команди. Чи не в кожному поєдинку точиться напружена, серйозна боротьба. Не став винятком і матч у Решетилівці, де місцеві динамівці взяли три очка завдяки переможному голу Олександра Лапенка у середині першого тайму.

 

Динамівці мали з десяток моментів, але у господарів цього дня виникли проблеми з їх реалізацією. Найкращими на полі у цьому протистоянні виявилися воротарі, які не один і не два рази рятували обидві команди від неприємностей. Більш активними в атаці, звісно, були господарі поля, але вистачало роботи й Сипляку. Міхал щонайменше тричі витягав, здавалося, безнадійні м\’ячі. Досвідчений словак, який одружився на українці та переїхав жити на Решетилівщину, свого часу пограв у професіональних футбольних і волейбольних клубах своєї країни, тому його високий рівень не підлягає сумнівам. Високий, з довгими руками та чудовою реакцією, він своєю надійною грою змушує оборонців \”Динамо\” почуватися впевнено. За складом та своїми можливостями взагалі \”Динамо\” – один із претендентів на підвищення в класі, тому до цієї команди, звісно, буде прикута наша особлива увага.

 

Іван БОБРОВ

Погода