Першість Полтавщини - 30-08-2010, 10:08 - sasa 187

Мінімальна перемога \”Локомотиву\”

Мінімальна перемога \”Локомотиву\”

«Локомотив» (Гребінка) – ФК «Лубни» 1:0 (0:0).
Гол: Кривенко (70).
Судді: С. Ляшенко, Ю. Надутік, О. Рибін (усі – Миргород).
Інспектор: В. Гришко (Миргород).
«Локомотив»: Пучка, Завгородній, Дубравін, Бут, Богомаз, Кривошея, Кривенко, Дюжов, Кириченко, Симоненко (Козаченко, 46). Запасні: Часник, Іванютенко, Ічанський. Тренер: С. Симоненко.
ФК «Лубни»: Четверіков, Величко, Гришанович, Загоруйко, Мірошніченко, Личман, Морозюк, Порощай, Нечипоренко, Сухонос (Головко, 71), Ковтун. Запасгі: Савельєв, Ротай, Макаренко. Тренер: А. Гришанович.
29 серпня. Гребінка. Стадіон «Локомотив». 200 глядачів.

Потрібно зазначити, що грали команди одного рівня, у складі яких не було так званих «легіонерів». Вже на першій хвилині зустрічі потурбував господарів удар головою лубенця Дмитра Нечипоренка, але м’яч пролетів повз ворота. Далі вже господар поля Олександр Кириченко ударив «через себе», але на місці був воротар Євген Четверіков. Взагалі, матч пройшов у двох негативних аспектах: неякісне суддівство (в обидві сторони) і було багато фолів (грубої гри). Лідером фолів став гребінківчанин Юрій Кривошея (№ 11), який «косив» лубенців протягом всього поєдинку і лише наприкінці його отримав нарешті жовту картку. А штатним пробивачем штрафних ударів у господарів був Едуард Богомаз, але йому цього дня не судилося забити м’яча.

Щодо лубенців, то і цього разу у їх складі не було завзятого форварда, який міг вдало завершити гостру комбінацію біля воріт залізничників. Молодому нападаючому Дмитру Нечипоренку не вистачало майстерності у завершенні атак. Міг відкрити лік голам і Володимир Величко зі штрафних ударів, але йому бракувало точності або надійно гра голкіпер господарів Олександр Пучка. У цій зустрічі рівних за класом суперників все міг вирішити єдиний переможний гол. Так воно і сталося. На 70 хвилині під час однієї з чергових атак «Локомотиву» його гравець Юрій Кривенко після «відскоку» точно пробив у сітку воріт гостей. Мінімальний рахунок 1:0 залишився і до фінального свистка. Після цього туру залізничники ще більше відірвалися у турнірній таблиці від лубенців. І ще дві деталі щодо матчу у Гребінці: не грав за гостей основний гравець команди Роман Литвин (він на зборах у складі аматорської збірної України) і повернувся до команди з «Великої Багачки» Марк Гришанович, син головного тренера ФК «Лубни». А команді з міста над Сулою у наступному турі знову буде не легко – лубенці вдома 5 вересня приймають ФК «Велика Багачка»…

Погода