Першість Полтавщини - 09-09-2013, 11:09 - sasa 194

Мінімальна перемога Миргорода

Мінімальна перемога Миргорода

«Зеніт» (Калайдинці) – ФК «Миргород» 0:1 (0:0).
Чемпіонат області. Перша ліга. Група «А».  X тур. Лубни. 8 вересня. Стадіон «Центральний». + 18С. 245 глядачів.
Судді: А. Сидоренко , С. Новік (обидва – Полтава). О. Малько (Артемівка).
Делегат-інспектор: С. Тулєпов (Кременчук).
«Зеніт»: Пучка (Четверіков, 46), Ю. Голубенко, Сало, А. Голубенко (Пархоменко, 79), Яцько, Загоруйко, Кирпиченко, Итхайленко (Кравецький, 81), Рева, Нечипоренко, Ротай (Мисник, 46). Тренер: Л. Голубенко.
«Миргород»: Верещака, Опухлий, Кісе, Симоненко, Полов’ян, Супруненко, Коняєв, Іванченко, Василенко, Шинкаренко, Погорілий (Онопрієнко, 82). Тренер: О. Сапунков.
Гол: Погорілий (66).

Домашній дебютний матч на обласному чемпіонаті для «Зеніта» виявився не вдалим, хоча старанням господарів поля не було меж.

У першому таймі, напрочуд, домінували гості, які створиди чимало голевих моментів біля воріт господарів. У другому таймі ініціатива перейшла до зенітівців, в яких не все було гарно по завершенні стрімких атак. Але їм просто «не везло» – чого тільки стояли удари нападника Дмитра Нечипоренка. А миргородці після помилки голкіпера свій шанс не упустили – 1:0 на користь гостей. Головний арбітр матчу Андрій Сидоренко і його асистенти, гадаю, чудово справилися зі своїми обов’язками – претензій і нарікань з обох сторін не було. Отак би і завжди!.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода