Першість Полтавщини - 24-08-2011, 10:08 - sasa 175

\”Молодь\” грала грубо

\”Молодь\” грала грубо

Сьогодні відбувся останній поєдинок 12 туру чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд першої ліги і гра пройшла під акомпанемент грубощів з боку гостей.

 

Матч у Глобиному завершав стартовий тур другого кола змагань, який розпочався минулої неділі. У райцентрі зустрілися місцевий ФК «Глобине» і «Молодь-Школа-інтернат № 1» з Полтави. Спочатку на поле вийшли юнацькі склади команд, в яких впевнену перемогу здобули полтавці – 3:0. Поєдинок дорослих пройшов за переваги господарів поля, які втілили її у два забиті м’ячі. Двічі відзначився голами один з кращих голеадорів команди Вячеслав Кувшинов (по одному м’ячу у кожному таймі). Як зазначив після гри кореспонденту «ПС» граючий тренер ФК «Глобине» Валерій Чорноус, він залишився вкрай незадоволений поєдинком, хоча його підопічні і здобули перемогу.

– Справа в неадекватних діях 15-16-річних гравців «Молоді», які виражалися в грубощах по відношенню до моїх футболістів, – розповідає Валерій Чорноус. – Не прості травми від молодих полтавців отримали гравці Руслан Лісняк і Ярослав Глупаченко, які вибули «зі строю» на невідомий термін. Цікаво: чому навчають тренери команди «Молодь» – грубощам чи справжньому футболу?! Адже вони не грають «у футбол», а «ламають ноги» своїм суперникам. При цьому молоді кременчуцькі арбітри, які обслуговували цей поєдинок, майже не звертали уваги на грубощі полтавців. Ще раз повторюся: я не задоволений зіграним матчем. Це не футбол …

Юрій КЛИМЧЕНКО

 

Усе про першість Полтавщини

Погода