Останні новини - 19-01-2013, 05:01 - sasa 169

Молодь \”Ворскли\” програла \”Металісту\”

Молодь \”Ворскли\” програла \”Металісту\”

«Металіст» (молодіжний склад) – «Ворскла» (молодіжний склад) – 2:1
«Ворскла» (1 тайм): Бурдейний, Арден Даллку, Радченко, Томенко, Хоменко, Юрченко, Панов, Марусич, Ямполь, Вовченко, Яременко.
«Ворскла» (2 тайм): Ванюков, Рудик, Малюк, Жениленко, Євтушенко, Костенко, Ічанський, Павлик, Олійник, Кругляк, Авраменко.

На відміну від харківських дублерів, ворскляны лише перший тайм провели молодіжним складом з килькома новачків. У другій половині гри в бій вступили 19-річні. Відповідно, здобуте в першому таймі лідерство утримати не вдалося.

Матч проходив у Харкові на штучному покритті, яке, хоч і було в ідеальному стані, неабияк намокли. Як наслідок – багато боротьби, і тактичних протистоянь. На 34-й хвилині Ямполь скористався відмінним пасом Панова, переправив м\’яч у ворота. В кінці тайму все той же Ямпіль в спробі зіграти видовищно і результативно намагався перекинути воротаря, але той в останній момент загрозу ліквідував.

У другому таймі ворскляни трималися аж до 70-ї хвилини. Однак потім пішли два результативні випади «Металіста» на 70-й і 85-й хвилинах, – інформує прес-служба біло-зелених.

Погода