Матчі - 07-07-2011, 08:07 - sasa 233

Молодь \”Ворскли\” розпочинає сезон із розгрому “Олександрії”

Молодь \”Ворскли\” розпочинає сезон із розгрому “Олександрії”

Підопічні Сергія Свистуна в стартовому матчі молодіжної першості впевнено обіграли дебютанта

Ворскла ― Олександрія ― 4:1
Василенко 2, Ребенок 15, Громов 66, Чичиков 90+2 – Котляр 54
Ворскла: Лавренюк, Курелех, Матвєєв (Лешко, 46), Ткачук (к), Вовкодав (Чичиков, 46), Филь (Радченко, 46), Василенко, Пердута (Потапенко, 79), Ребенок, Рябушко, Громов.
Олександрія: Гришин, Петренко (Кременчуцький, 63), Антонов (Рудик, 65), Банада, Сафонов, Боровський (к), Колесник, Дегтяр (Поплавка, 70), Котляр, Замеладський, Козак.

Зрештою цей не дивно, адже молодіжний склад олександрійців ще лише формується, а ось ворскляни зіграли в своєму зіграному складі плюс додалися гравці основи Матвєєв, Громов, а також новачок команди Павло Ребенок.

Господарі відкрили рахунок вже на 2-й хвилині. Перший гол сезону на рахунку Олександра Василенка. А на 15-й хвилині відзначив повернення до “Ворскли” Павлов Ребенок. І хоч на початку другому тайму гості скоротили рахунок, все одно господарі довели гру не тільки до перемоги, але й до розгромного рахунку. Голи на рахунку досвідчених Громова та Чичикова. У підсумку перемога ― 4:1.

 

Цікаво, що капітаном в \”Олександрії\” є Богдан Боровський – син Станіслава Боровського – захисника \”Ворскли\” середини 90-х, бронзового призера чемпіонату України 1997 року.

Погода