Матчі - 13-08-2010, 09:08 - sasa 161

Яскрава перемога дубля

Яскрава перемога дубля

Дещо не очікувано закінчився матч молодіжних команд “Ворскли” та київського “Динамо”.

«Ворскла» (Полтава) – «Динамо» (Киев) – 4:0
Баранник, 10, Кунев, 43, Тимченко, 65, Козлов, 86.  
«Ворскла»: Казаков, Тарганчук, Ткачук (Ильчиш, 68) Песков, Вовкодав, Момот, Пердута (Козлов, 75), Бацула (Кравченко, 63), Чичиков (Тимченко, 46), Кунев (Василенко, 75), Баранник (Дулуб, 57).
Запасной: Чуваев.
Старший тренер: Свистун Сергей.
«Динамо»: Кичак, Лапушенко, Акубардия, Братков, Балан, Трубочкин, Буяльский (Скакун 63), Ефремов (Мирослин, 35), Калиниченко (Котляр, 46), Панфилов (Швыдкий, 57) Белгазуани, (Фароян, 69).
Запасные: Тимофеев, Боровик.
Старший тренер: Владимир Мунтян.
Арбитр: С.Родионенко (Луганск)
Полтава. Стадион «Лтава». 500 зрителей. +32.
      
Тотальна перевага господарів вилилася у чотири сухих м’ячі у ворота Артема Кічака. Вже на перших хвилинах ворскляни показали своє бажання перемогти, примушуючи киян раз по раз помилятися. Особливо виділявся Пердута, який повністю перегравав своїх опонентів на правій бровці. Саме звідти і виник перший небезпечний момент. Пердута віддав на право на Чічікова. Олексій подав у штрафну, де Кунєв трішки не дотягнувся до м’яча, а Бацула пробив вище воріт. У наступній атаці позиційно помилилися захисники киян і довга передача зі своєї половини поля знайшла Баранніка, який вийшовши віч-на-віч з кіпером гостей потужним ударом пробив Кічака. “Ворскла” повністю володіла центром поля та у завершальній стадії їй не щастило. Нападники часто не встигали на подачі півзахисників з флангів. У цей період Казакову відверто приходилося нудьгувати, адже перший удар у бік його воріт трапився лише на тридцять четвертій хвилині. Перший і як виявилося останній у таймі. Зате полтавців ще до перерви закріпили свою перевагу. Пердута в чергове переграв Лапушенка на фланзі і точно навісив на голову Кунєву.  

Погром киян продовжився і в другому таймі. Тренери господарів провели ряд замін, які пожвавили гру. А от заміни Мунтяна очікуваної користі не принесли. На 65-й хвилині Вовкодав прострілив у штрафну, де Тимченко в один дотик переправив м’яч у сітку. За десять хвилин Ігор міг оформити дубль, однак м’яч після його удару кіпер киян перевів на кутовий. Могли динамівці і скоротити рахунок, а точніше “Ворскла” могла їм це дозволити. Момот обрізався в центрі поля і тим самим вивів Швидкого на побачення з Казаковим, проте Артем пробив поруч зі стійкою. За чотири хвилини до закінчення рахунок став зовсім непристойним. Дулуб справа навісив у воротарську і Козлов заставив динамівців вчетверте виймати м’яч з сітки. Гарну нагоду відзначитись втратив Кравченко. Ільчиш дальньою передачею вивів Сергій тет-а-тет з голкіпером киян, проте м’яч після його удару пройшов у сантиметрах від дальньої стійки. Яскрава перемога ворсклян при гарній комбінаційній грі. А може і сьогодні так?

Погода