Мотобол - 18-10-2015, 01:10 - sasa 218

Мотоболісти \”Дружби\” перемогли \”Колос\”

Мотоболісти \”Дружби\” перемогли \”Колос\”

У Мачухах відбувся черговий матч чемпіонату України з мотоболу за участю двох команд Полтавщини, в якому місцева \”Дружба\” перемогла \”Колос\” (Нові Санжари) – 2:0.

У переможців забитими м\’ячами відзначилися Олександр Кінаш і Володимир Калінін. Причому доля матчу визначилася вже у першому періоді. Надалі гострих моментів було значно менше, але глядачі стали свідками занадто емоційного протистояння суперників та демонстрації індивідуальної майстерності. Ця перемога практично забезпечила \”Дружбі\” (Мачухи) бронзові медалі чемпіонату України 2015 року.

Становище команд: \”Нива\” (Вишняки) – 16 очок після 6 матчів (м\’ячі – 32:7), \”Восход\” (Вознесенськ) – 13 очок після 5 матчів (34:8), \”Дружба\” (Мачухи) – 12 очок після 7 матчів (22:16), \”Колос\” (Нові Санжари) – 6 очок після 6 матчів (10:17), \”Поділля\” (Кам\’янець-Подільський) – 0 очок після 8 матчів (5:55).

У боротьбі за звання кращого бомбардира чемпіонату лідирують: Станіслав Червоний (\”Восход\”) – 15 м\’ячів та Володимир Калінін (\”Дружба\”) – 14 м\’ячів.

В\’ячеслав ДЕРЕВ\’ЯНКО

Мотобол - 19-09-2015, 08:09 - sasa 218

Мотоболісти \”Дружби\” перемогли \”Колос\”

Мотоболісти \”Дружби\” перемогли \”Колос\”

19 вересня у Стовбиній Долині відбувся матч чемпіонату України з мотоболу, в якому \”Колос\” (Нові Санжари) програв \”Дружбі\” (Мачухи) – 1:4.

У цій грі доля переможця визначилася в останньому, четвертому періоді матчу. Після трьох періодів гості вели в рахунку – 2:1. У першому періоді рахунок відкрив гравець \”Дружби\” ветеран українського мотоболу Володимир Калінін. У другому періоді земляки-суперники обмінялися забитими м\’ячами – Валерій Зімовець у \”Колоса\” і Калінін – у \”Дружби\”. У третьому періоді забитих м\’ячів не було. В останній чверті матчу ще двічі відзначився Володимир Калінін, який тепер у парі із Сергієм Пузиком (\”Нива\”) очолив список кращих бомбардирів чемпіонату – у них по 7 забитих м\’ячів.

Становище команд у чемпіонаті України з мотоболу: \”Нива\” (Вишняки) – 6 очок (м\’ячі – 16:1), \”Дружба\” (Мачухи) – 6 (11:1), \”Восход\” (Вознесенськ) – 3 (11:0), \”Колос\” (Нові Санжари) – 3 (6:9), \”Поділля\” (Кам\’янець-Подільський) – 0 (1:33).

Через свою сторінку у соціальній мережі представники команди \”Дружба\” (Мачухи) повідомили своїм уболівальникам, що матч \”Нива\” (Вишняки) – \”Дружба\” (Мачухи), який мав відбутися 20 вересня, не відбудеться у цей термін. Натомість, два найближчі матчі \”Дружба\” зіграє на виїзді: 27 вересня – у Вознесенську з \”Восходом\” і 29 вересня – у Кам\’янець-Подільському з \”Поділлям\”.

В\’ячеслав ДЕРЕВ\’ЯНКО

Мотобол - 26-07-2015, 02:07 - sasa 218

Мотоболісти \”Дружби\” перемогли \”Колос\”

Мотоболісти \”Дружби\” перемогли \”Колос\”

У Стовбиній Долині відбувся черговий товариський матч цього сезону, в якому ще й не розпочинався чемпіонат України з мотоболу.

Гравці команди \”Дружба\” (Мачухи) перемогли місцевий \”Колос\” (Нові Санжари) – 4:1. Головним \”локомотивом\” команди гостей став колишній зірковий гравець полтавського \”Вимпела\” Володимир Калінін. Для гравців \”Колоса\” це була остання репетиція перед запланованим виїздом на ряд товариських матчів до Литви.

А тим часом литовська команда \”Мілда\” (Кретинга), яка запросила новосанжарців до Литви, 25 липня зіграла у місті Кірспе (Німеччина) у міжнародному турнірі \”Торнадо-Опен\”. Тут \”Мілда\” фінішувала на 3-му місці, литовці перемогли німецький \”Мальш\” – 4:1 та зазнали поразок від інших німецьких команд – \”Леверкузен\” – 0:3 та переможця турніру – \”Торнадо\” (Кірспе) ― 0:1.

Аркадій СПИЦЯ

Погода