Мотобол - 09-10-2015, 07:10 - sasa 249

Мотоболісти \”Ниви\” перемогли \”Дружбу\”

Мотоболісти \”Ниви\” перемогли \”Дружбу\”

Сьогодні, 9 жовтня, у черговому матчі чемпіонату України з мотоболу \”Нива\” у Вишняках перемогла \”Дружбу\” (Мачухи) ― 2:1.

Чемпіонат України виходить на фінішну пряму, результат кожного матчу має величезне значення, що й було продемонстровано у Вишняках – у \”дербі\” двох команд Полтавщини. У цьому принциповому матчі 3 періоди із 4-х завершилися внічию. У першому періоді суперники обмінялися голами: у складі \”Ниви\” відзначився Сергій Пузик, у складі \”Дружби\” – Олександр Кінаш. У другому періоді Володимир Бойко вивів \”Ниву\” вперед – 2:1. На той час практично ніхто не сумнівався, що цей гол буде не останнім у цій зустрічі. Але так воно і сталося – у третьому та четвертому періодах глядачі забитих м\’ячів не побачили. Ця перемога зміцнила позицію \”Ниву\” на чолі турнірної таблиці чемпіонату України.

Становище команд: \”Нива\” (Вишняки) – 13 очок після 5 матчів (м\’ячі – 28:5), \”Дружба\” (Мачухи) – 9 очок після 5 матчів (18:12), \”Восход\” (Вознесенськ) – 7 очок після 3 матчів (21:5), \”Колос\” (Нові Санжари) – 6 очок після 4 матчів (8:10), \”Поділля\” (Кам\’янець-Подільський) – 0 очок після 7 матчів (4:47).

В\’ячеслав ДЕРЕВ\’ЯНКО

Погода