Мотобол - 13-08-2015, 10:08 - sasa 162

Мотоболісти новосанжарського \”Колоса\” зіграють у Литві та Білорусі

Мотоболісти новосанжарського \”Колоса\” зіграють у Литві та Білорусі

Мотоболісти \”Колоса\” (Нові Санжари) вже вирушили на міжнародні товариські матчі, які вони проведуть у Литві та Білорусі.

15 серпня \”Колос\” зіграє у місті Кретинга з литовською \”Мілдою\”, а 18 серпня – у столиці Білорусі Мінську – із \”Зорею\”.

\"Литовська
Перед виїздом новосанжарці омолодженим складом зіграли товариський матч з командою \”Мачухи\”, в якому перемогли – 4:1, усі 4 м\’ячі у переможців забив Сергій Пузик.
Того ж дня майбутні суперники наших земляків зіграли між собою у матчі чемпіонату Центральноєвропейської ліги. У Мінську \”Зоря\” перемогла \”Мілду\” – 8:2, у білорусів м\’ячі забивали: Куприянчик – 4, Бабарико -2, Щьоголєв -2; у литовців – Жюбріс і М. Вечерскіс. У другому матчі поспіль того ж дня \”Мілда\” у Мінську перемогла СДЮСТШ – 8:1, тут відзначилися: Жюбріс – 4, А. Вечерскіс -2, по одному м\’ячу забили М. Вечерскіс та Шимкус.

\"Білоруська
Наразі майбутні суперники \”Колоса\” перебувають на таких позиціях у турнірній таблиці чемпіонату Східноєвропейської ліги (8 команд): \”Зоря\” (Мінськ, Білорусь) – лідирує у турнірі, здобувши перемоги в усіх 5-ти матчах (м\’ячі – 38:7); \”Мілда\” (Кретинга, Литва) – на 4-му місці – 3 перемоги, 1 поразка (м\’ячі ― 21:13).

У міжнародних матчах \”Колос\” гратиме таким складом: воротар – В’ячеслав Мусієнко, польові гравці – Олег Зімовець, Вадим Кондратенко, Валерій Зімовець, Олександр Попов, Роман Кондратенко, Сергій Пузик.

Аркадій СПИЦЯ

Погода