Мотобол - 04-08-2015, 08:08 - sasa 157

Мотоболісти Полтавщини зіграють у Литві 15 серпня

Мотоболісти Полтавщини зіграють у Литві 15 серпня

На сторінці МК \”Колос\” (Нові Санжари) у соціальній мережі з\’явилася інформація:

\”Ми раді повідомити своїм уболівальникам, що мотобольна команда \”Колос\” була удостоєна честі та запрошена до Литви у місто Кретінга на товариську зустріч з командою \”Мілда\”, яка відбудеться 15-го серпня 2015 року. Наша делегація уже підготувала та подала усі документи до візового центру Литви і зараз активно займається підготовкою до поїздки. Важливо зазначити, що команда їде \”молодим складом\”, а саме гравці \”Юності\” (Стовбина Долина) за підтримки наших друзів-мотоболістів із Вишняків.

Склад команди:

1. В’ячеслав Мусієнко

3. Олег Зімовець

5. Вадим Кондратенко

6. Валерій Зімовець

7. Олександр Попов

8. Роман Кондратенко

9. Сергій Пузик

Саме таким складом уже цієї суботи, 8-го серпня о 18-й годині на мототреці у Стовбиній Долині відбудеться товариська зустріч \”Юність\” – \”Дружба\”. Усіх запрошуємо!\”

2 серпня \”Мілда\” у литовському \”дербі\” у чемпіонаті Центральноєвропейської ліги перемогла на своєму полі \”Бартуву\” (Скуодас) – 7:1. 9 вересня \”Мілда\” гратиме у Білорусі з МК \”Гродно\”, після чого у литовських мотоболістів настане 2-тижнева пауза у чемпіонаті Центральноєвропейської ліги. Саме у цей період (15 серпня) й заплановано провести матч у місті Кретінга з мотоболістами Полтавщини. Після цього, наступний матч \”Мілда\” гратиме 21 серпня у Білорусі – з \”Автомобілістом\” (Пінськ).

У сезоні 2015 року \”Мілда\” грає таким складом: воротарі – Раймондас Алшейка, Арунас Тішкус; польові гравці – Едуардас Стецкіс, Ренатас Жюбріс, Мантас Вечерскіс, Айварас Вечерскіс, Томас Гудаускас, Лукас Шимкус, Домантас Кайріс. Як і за радянських часів \”Мілду\” тренує легендарний Вацловас Браздейкіс, який приводив команду до двох бронзових медалей чемпіонату СРСР у вищій лізі, а збірну Литви – до сенсаційних срібних медалей Спартакіади народів СРСР 1986 року – у Києві на мототреку \”Чайка\”. А нинішнім механіком команди є видатний у минулому мотоболіст, гравець збірної СРСР, призер чемпіонатів Європи у складі збірної Литви – Стасіс Вечерскіс.

Аркадій СПИЦЯ

Погода