Аматори - 30-04-2010, 12:04 - sasa 205

На футбольних полях Новосанжарщини

На футбольних полях Новосанжарщини

«Сила ради» виграє кубок Панасенка…

Футбольний сезон на Новосанжарщині продовжився розіграшем кубка пам’яті Миколи Панасенка, знатного землероба, який відбувся у Малому Кобелячку.

У першому раунді «Авангард» з Попового впевнено переміг лелюхівську «Ворону» — 3:0; руденківська «Зоря» була сильнішою за «Маяк» з Малого Кобелячка — 2:0; «Сила ради» переграла «Газовик» 3:2 — по пенальті, а «Колос» із Ствовбиної Долини переграв забрідчанську «Ворсклу» — 2:0. У півфінальних поєдинках спочатку «Зоря» без проблем переграла «Авангард» — 3:0, а потім «Сила ради» вибила з розіграшу «Колос» — 1:0. У фінальній грі між «Зорею» та «Силою ради» команди обмінялися голами і основний час завершився із рахунком 1:1. А у серії післяматчових пенальті удача знову була на стороні новосанжарців — 4:3 на їх користь. І «Сила ради» виграє перший для себе трофей у цьому році.


…А «Лиман» перемагає у кубкові пам’яті футболістів

Розіграли його у Сухій Маячці. Відкрив турнір сільський голова Іван Чечель. Він повідомив, що вже 25 футболістів, які захищали кольори місцевої команди «Темп», покинули цей світ. Їх пам’яті і приурочують розіграш щорічного кубка. Також Іван Анатолійович повідомив, що сухомаячківський «Темп» ось вже 45 років безперервно бере участь у першості району з футболу. Як не як, а дата серйозна.

Після цього представник федерації футболу Віталій Баранович вручив гравцям команди «Темп» десять грамот за 3 місце, здобуте на зимовому чемпіонаті з міні-футболу. Сільський голова одягнув гравцям бронзові медалі і від себе особисто додав грошову премію.

Після цього, власне, розпочався турнір. За 1–2 місце — кубок і грамоти кращим гравцям.

У першому раунді «Старт» із Писарівки переміг «Фортуну». 0:0 — у основний час 2:1 — у серії пенальті. Шедіївський «Лиман-1» переміг нехворощанську «Оріль» — 2:0. А сухомаячківський «Темп» розгромив «Лиман-2» — 5:0. «Чиста криниця» з Драбинівки впевнено переграла «Юність» — 2:0. У першому півфіналі «Старт» із «Лиманом-1» знову обійшлися без забитих голів — 0:0. А у серії пенальті перемогли шедіївці — 2:1. В іншому півфіналі «Темп» мінімально переміг «Чисту криницю» — 1:0. У фінальній грі між «Лиманом-1» та «Темпом» глядачі знову-таки не побачили голів в основний час — 0:0. А у серії пенальті та турнірі в цілому перемогу святкував «Лиман» — 2:1. За свій виграш команда отримала престижний кубок та почесну грамоту.

Володимир ПАРШЕВЛЮК
«ЕХО з регіону»

Погода