Мотобол - 31-08-2015, 07:08 - sasa 147

На мотобольному чемпіонаті України 2015 року можна поставити хрест?

На мотобольному чемпіонаті України 2015 року можна поставити хрест?

Сьогодні, 31 серпня – останній день літа, на цей час у багатьох країнах мотобольні чемпіонати вже вийшли на фінішну пряму, в Росії вже навіть відомо ім\’я чемпіона країни, а в Україні й досі не відомо – чи відбудеться наш національний чемпіонат.

Розвиток українського мотоболу привів до того, що кожна команда має свою сторінку у соціальних мережах, але й там, як кажуть, \”глухо\” – про такий турнір як чемпіонат України нічого не згадується. На сайті ВГО Мотобольна федерація України останнім повідомленням сезону 2015 року (у розділі Розклад/Результати) значиться – матч \”Єдності\” у Вознесенську, який відбувся 27 червня.

Напевно, на чемпіонаті України з мотоболу 2015 року вже можна поставити хрест. Хоча уболівальники ще сподіваються, що, можливо, відбудеться якійсь, наприклад, хоча б 2-дений бліц-турнір, в якому визначиться чемпіон України з мотоболу 2015 року.

У той же час, на думку уболівальників, до нинішньої ситуації призвела реорганізація українського мотоболу – якщо раніше всі команди \”гризлися\” з київською федерацією, то після виходу з-під протекторату Києва – всі команди почали \”гризтися\” між собою. Але, на жаль, не на мотобольному полі, а за його межами.

Степан СТАВКОВИЙ

Погода