- 07-12-2009, 04:12 - sasa 324

На Полтавщині не має жодної ДЮСШ вищої категорії

На Полтавщині не має жодної ДЮСШ вищої категорії

На офіційному сайті Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту з’явилася інформація, яку ми цитуємо дослівно: “Вже надані вищі категорії 108 дитячо-юнацьким спортивним школам України. Про це поінформував очільник відомства Юрій Павленко. Він уточнив, що надання категорій відбувається в рамках реформи ДЮСШ, яку здійснює Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту. Як зазначив Юрій Павленко, найбільше ДЮСШ отримали вищі категорії в Донецькій – 14 шкіл,  Запорізькій, Львівській, Дніпропетровській – по 12 шкіл, Миколаївській – 9,   АР Крим – 8  та   Одеській області – 6.
Також вищі категорії присвоєно дитячо-юнацьким спортивним школам в інших областях України: у Вінницькій, Луганській, Харківській – по 4, Волинській, Сумській, Івано-Франківській – по 3, Закарпатській, Чернівецькій – по 2, а також Кіровоградській, Тернопільській, Чернівецькій, Черкаській областях та в  місті Севастополі – по 1”.
Полтавська область у цьому контексті на сайті Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту не була згадана. Тож і виникає питання: є чи не має у нас ДЮСШ вищої категорії? А якщо не має, то коли вони з’являться?

Погода