Хокей - 14-11-2012, 03:11 - sasa 257

На вісьмох дванадцять пунктів

На вісьмох дванадцять пунктів

За минулий тиждень у Аматорській Хокейній Лізі було зіграно чотири матчі за участю команд в яких грають представники Полтавщини. Вісім хокеїстів за системою гол+пас змогли заробити 12 пунктів.

 

ХК “Авангард”, за який грають полтавець Петро Волощенко та червонозаводчанин Володимир Максименко, провів дві зустрічі в яких отримав дві перемоги. Спочатку був битий ХК “Нічні вовки” з рахунком 4:2. В цьому матчі Володимир Максименко віддав дві результативні передачі. Потім ХК “Авангард” обіграв ХК “Дикі Качки” з рахунком 9:1. Участь у розгромі суперника прийняли і наші земляки. Полтавець Петро Волощенко закинув одну шайбу та віддав дві результативні передачі, а Максименко одного разу вдало асистував на партнера.

 

Один з лідерів групи “Любитель Б” – ХК “Крила Столиці”, за який грає комсомольчанин Олег Гапон, більш ніж впевнено здолав свого суперника, ХК “Скорпіон” – 7:1. Одну результативну передачу зміг записати на свій рахунок і Олег.

 

ХК “БСМ” за який грає одразу п’ять представників Полтавщини одержав перемогу над ХК “777-3” з рахунком 5:2. Із лохвицько-червонозаводського десанту не вдалося відзначитися лише Сергію Кутузову. Інші і закидали, і асистували. Константин Гиря та Ігор Яременко записали на свій рахунок по одній результативній передачі, Сергій Степаненко відзначився закинутою шайбою. А Олег Ємець, закинувши дві шайби, був визнаний кращим гравцем матчу у складі ХК “БСМ”.

 

Володимир ХОМІЧ

 

Погода