Останні новини - 01-08-2012, 06:08 - sasa 135

На зустріч із уболівальниками Безус приїхав на новенькому \”Porsche Cayenne\”

На зустріч із уболівальниками Безус приїхав на новенькому \”Porsche Cayenne\”

Герої матчу з Карпатами Іван Лієтава, Роман Безус та Дмитро Єременко зустрілися з уболівальниками.

У фан-шопі полтавської Ворскли кілька десятків уболівальників поспілкувалися з гравцями команди. Багато уваги приділили легіонеру Івану Лієтаві, який відзначився голом і результативною передачею.
 
– У Полтаві трохи освоївся і радий, що вийшло відзначитися голом у ворота Карпат вже у другому для себе матчі. Це була перша гра перед місцевими уболівальниками, і я сподіваюся, що друга – з Чорноморцем – буде не менш успішною, – сказав Лієтава. Нападник говорив словацькою мовою, перемежовуючи свою промову англійськими словами.
 
Допомагають в спілкуванні Івану Роман і Анна Безус, які приїхали на новенькому Porsche Cayenne – молодий гравець недавно змінив автомобіль. Говорить журналістам, що оформив машину лише сьогодні, але ця покупка не перешкодить готуватися до гри з Чорноморцем.
 
– Одесити будуть злі в грі з нами, адже програли перед цим Волині. Приїдуть до нас налаштованими, але лякатися цього не потрібно: якщо будемо грати в свою гру, то переможемо, – вважає Безус.
 
Підтримує нового одноклубника і Дмитро Єременко, відданий в оренду харківським Металістом. Новим місцеперебуванням харків\’янин задоволений.
 
– Коли сюди їхав, то вже знав багатьох хлопців по Металісту і по збірній – Будника, Безуса… Зняв ось квартиру недалеко від стадіону, так що вже освоївся. Місто, говорите, невелике порівняно з Харковом? Так мені тут працювати, грати треба. Будинок, тренування – я особливо ніде і не ходжу. Єдине, хотілося б, щоб уболівальників приходило більше. Ми прекрасно чули і тих, хто прийшов на Карпати, але, сподіваюся, своєю грою залучимо ще більше людей на трибуни.

 

Євген БРИЖ

football.ua

Погода