МФК Кремінь - 30-07-2012, 10:07 - sasa 144

Нарешті!

Нарешті!

«Кремінь» (Кременчук) – «Жемчужина» (Ялта) – 2:0
Шевченко 18-пен., Гордієнко 70
Кремінь: Олійник, Волга (Кирієнко 60), Шевченко, Пасічніченко, Тининник, Музика (Буличов 46), Шонія (Барба 57), Ніконов, Кругляк (Гордієнко 64), Слабишев (Борисенко 85), Івлєв.
29 липня. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена». 1500 глядачів.

Перший небезпечний момент біля воріт «Жемчужини» виник вже на 12-й хвилині, коли удар Євгена Волги воротар гостей Денис Бобров із величезними труднощами перевів на кутовий. Проте вже через 6 хвилин вдалі дії того ж Волги призвели до пенальті у ворота гостей. Півзахисник «Кременя» увірвався до штрафного і робив гострий простріл, але захисник «Жемчужини» рукою перевів м\’яч на кутовий, що і помітив арбітр матчу, вказавши на 11-ть метрів. Пенальті чітко реалізував Олег Шевченко, розвівши м\’яч і воротаря по різних кутах.

А на 70-й хвилині своє слово сказав, мабуть, найепатажніший гравець «Кременя» Дмитро Гордієнко, який виявився спритнішим за всіх у воротарському «Жемчужини», після подачі кутового. Свій гол Дмитро святкував так, наче він приніс «Кременю», як мінімум, вихід до першої ліги. Глядачі оцінили акторський талант Гордієнко і нагородили того бурхливими оплесками. До речі сказати, Гордієнко, як і Буличов з Барбі, дуже вдало увійшли до гри, а ось Кирієнко, провівши на полі 30-ть заключних хвилин, нічим особливо й не запам\’ятався.

 

Після того, як рахунок став 2:0, «Кремінь» зупинився, що могло б призвести до негативних наслідків. Благо, що справа до небезпечних моментів, а тим більше голів у наші ворота так і не дійшло, але все одно, хотілося б, що команда до фінального свистка тримала нитки в своїх руках, стверджує прес-служба \”Кременя\”.

Погода