Стрічка новин - 10-04-2014, 01:04 - sasa 157

Наш футбол онлайн

Наш футбол онлайн

 

Дивіться канал «Наш футбол» онлайн на мобільних телефонах і смартфонах.

З безкоштовним додатком SPB TV ефір доступний завжди, де б ви не були! Трансляції матчів виходять спочатку в прямому ефірі онлайн, а потім у запису – щоб точно не пропустити.

Наш футбол – цілодобовий спортивний телеканал, цілком і повністю присвячений російському футболу і тому єдиний у своєму роді. Розповсюджується в пакетах супутникового телебачення. Користувачі SPB TV стежать за іграми і « розбором польотів» онлайн – за передплатою.

Більшість глядачів – уболівальники серед яких, як у міру захоплені, так і безповоротно «невиліковні». Одні заходять подивитися ефір час від часу, інших не відірвати цілодобово – не випадково канал відзначений міжнародними нагородами в області тематичного телебачення.

З чого складається мовлення каналу «Наш футбол»?

Трансляції матчів виходять спочатку в прямому ефірі онлайн тв, а потім у запису – щоб точно не пропустити. Всі 240 матчів чергового сезону Чемпіонату Росії від першого до фінального свистка арбітра!

Програми про клуби, спортсменів і тренерів, а також тематичні ток-шоу допомагають оцінити розстановку сил у російському футболі і розібратися в непростих питаннях футбольної індустрії.

Експертний розбір ігор, спірних моментів і статистичних даних після гри відверне від емоцій і пристрастей , зате розкриє секрети професіоналізму. Кращі коментатори, які пройшли школу популярних каналів і радіостанцій , діляться своїми спостереженнями за футбольним життям країни.

Дивіться канал « Наш футбол» онлайн на мобільних телефонах і смартфонах. З безкоштовним додатком SPB TV ефір доступний завжди, де б ви не були!

За допомогою безкоштовного додатку SPB TV Ви можете дивитися ТБ канал «Наш футбол» на мобільному телефоні або планшеті.

Погода