Останні новини - 14-12-2012, 05:12 - sasa 245

Наставник \”Ворскли\” вважає що рівень Прем\’єр-ліги неухильно зростає

Наставник \”Ворскли\” вважає  що рівень Прем\’єр-ліги неухильно зростає

Наставник полтавської \”Ворскли\” Сергій Свистун поділився враженнями від першої частини поточного чемпіонату України, а також спрогнозував підсумок боротьби за призові місця.

\”Уже, мабуть, ніхто не сперечатиметься з тим, що рівень Прем\’єр-ліги неухильно зростає. В першій частині сезону команди подарували вболівальникам безліч цікавих матчів. Із зрозумілих причин виділю поєдинки \”Ворскли\”- проти \”Динамо\” (наші футболісти проявили позамежну самовіддачу) і \”Кривбасу\” (незважаючи на поразку, мені дуже було приємно бачити гру команди), – сказав тренер в інтерв\’ю газеті \”Команда\”.

Що стосується здивувань, в першу чергу це запорізький \”Металург\” і \”Шахтар\”. Я однаково не очікував як краху одного колективу, так і фантастичною серії без очкових втрат у виконанні іншого. Ну і, звичайно ж, порадував \”Дніпро\”.

Як буде виглядати трійка призерів? \”Шахтар\”, \”Дніпро\” і \”Динамо\”. Вірю в те, що підопічні Хуанде Рамоса відстоять свої домагання на путівку в Лігу чемпіонів. Я не сумніваюся в тому, що Олег Блохін зробить динамівців сильною дружиною, але дніпряни просто більше гідні срібних медалей, ніж кияни. Принаймні, на даний момент\”.

Погода