- 30-06-2011, 02:06 - sasa 170

Найбільше уболівальників на Суперкубок очікують із Донецька

Найбільше уболівальників на Суперкубок очікують із Донецька

80% квитків на Суперкубок у Полтаві викупили

 

Про це сьогодні повідомив голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко під час прес-конференції , присвяченій проведенню у Полтаві матчу на Суперкубок мід «Шахтарем» та «Динамо» 5 липня.

За словами керівника області, стадіон готовий до проведення заходу такого рівня, і те, що відбуватиметься матч у Полтаві, неабияка честь для області: «Ми з радістю прийняли пропозицію Прем\’єр-Ліги щодо проведення матчу у Полтаві. З одного боку ми це оцінюємо, як певні досягнення полтавського футболу, з іншого це говорить про те, що на рівні держави оцінюється стан нашої інфраструктури». Генеральний директор Української футбольної Прем\’єр-Ліги Олександр Єфремов відзначив, що цьогорічне оформлення матчу буде більш цікавим: «Ми змінили партнера, і тому безліч шоу-сюрпризів очікує на вболівальників вже до матчу та під час перерви».

Найбільше уболівальників очікують із Донецька. Там викупили понад 10 тис квитків. У свою чергу з Києва прибуде лише 1 тис фанів. «Автобуси з уболівальниками «Шахтаря» будуть зупинятися в селі Копили під Полтавою, і потім у супроводі ДАІ направлятимуться до стадіону, – повідомив міський голова Полтави Олександр Мамай. –  З іншого боку автобуси з  прихильниками «Динамо» зупинятимуться у Супрунівці».

Представники влади запевнили, що правоохоронні органи працюватимуть у посиленому режимі.

Погода