Стрічка новин - 21-09-2015, 10:09 - sasa 166

Найкращі татуювання футболістів

Найкращі татуювання футболістів

Ні для кого не є секретом, що найпопулярніші спортсмени завжди диктували моду в усьому світі, тому крім своїх досягнень ці знаменитості завжди намагаються яскраво виглядати. Дуже багато хто орієнтується на зачіски футболістів Європи, наприклад, Кріштіану Роналду завжди був не тільки улюбленцем дівчаток, але прикладом для наслідування у хлопців, у тому числі і в плані свого зовнішнього вигляду.

Все більш популярними в наш час вважаються татуювання салона tattookiev.org на різноманітних частинах тіла, тому більшість фанатів намагаються зобразити не просто таку ж картинку, як у своєї улюбленої спортивної знаменитості, а навіть безпосередньо фотографію на нозі, або на всю руку. Суть кожного з цих малюнків, як у вболівальників, так і самих зірок грає важливу роль, тому що ця картинка залишиться на все майбутнє життя.

Більшість популярних спортсменів зображують тварин на своєму тілі, наприклад, значення татуювання з вовком бути трактовано різними варіантами. Найчастіше прийнято вважати, що це смілива людина, яка відчуває в собі схожі риси характеру з цим звіром, а саме бажання бути лідером, непоступливість і завзятість у своїх діях.

Все більше і більше гравців стали розмальовувати своє тіло. Ну, а оскільки футболісти – люди публічні, то їх тіла деколи обговорюються не менше, ніж їхню гру.

Серхіо Аґуеро, праве передпліччя

Футболісти досить часто пишуть що-небудь на своєму тілі, і Кун Аґуеро не є винятком. На його правому передпліччі розмістилися прізвище і прізвисько футболіста. Однак Аґуеро підійшов до напису оригінально: він написав на Тенгвар – мові ельфів з трилогії «Володар кілець» Дж. Р. Р. Толкіна.

Франческо Тотті, праве плече

Франческо Тотті відомий також на прізвисько «Гладіатор», що дуже підходить футболістові, який грав за клуб з Риму всю свою кар’єру. Тому цілком природно, що на правому плечі Тотті красується саме гладіатор, який замахнувся мечем і готовий вступити в бій.

Джермейн Джонс, руки

Не дивно, що жорсткий хлопець Джермейн Джонс, відомий своїм агресивним стилем гри не тільки за збірну США, а й за «Шальке-04», майже повністю покритий татуюваннями. Особливо варто виділити руки футболіста, які прикрашені хитромудрими візерунками.

Маркус Баббель, лівий біцепс

Маркус Баббель, можливо, домігся на футбольному полі більших успіхів, ніж на тренерському містку, але одного у нього не відняти – любов до свого клубу (тепер уже колишньому). На лівому біцепсі колись відмінного захисника хизується суворий вікінг, готовий піти в бій під прапором берлінської «Герти».

Деку, спина

Пограв у багатьох відомих клубах Деку вибрав татуювання під стать своїй витонченій манері гри. На спині бразильця, який виступав за збірну Португалії, розташувалася японська гейша.

Марко Матерацці, руки

Матерацці – ще один гравець, який вирішив розмалювати свої руки. Захисника багато хто пам’ятає не тільки по відмінній грі, але і по фіналу чемпіонату світу 2006-го року, коли він спровокував великого Зідана. Цитати, індійський браслет, голова вікінга, кольорові черепа та багато іншого – все це ви можете знайти на руках колишнього італійського футболіста.

Клінт Демпсі, ліве плече

На лівому плечі Клінта Демпсі зображений архангел Михаїл – головний архангел, глава святого воїнства. І дивлячись на ту роль, яку Демпсі виконував в «Фулгемі», можна стверджувати, що це татуювання йому дуже підходить.

Джермейн Пеннант, спина

Спина – дуже непогане місце, якщо ви хочете виразити себе за допомогою дійсно великого татуювання. Джермейн Пеннант це зрозумів і вирішив зобразити на своїй спині крила. Причому він і справді вельми швидкий – може, татуювання допомагає?

Ґуті, ліва рука

Як ви вже зрозуміли з цього рейтингу, татуювання, покривати руки, дуже популярно. Свого часу моді послідував і Ґуті, який майже повністю забив ліву руку малюнками на християнську тему: ангелами, які витають в хмарах, і навіть Ісусом.

Найл Рейнджер, губа

Найл Рейнджер поки що не добився успіхів на футбольному полі, але от серед татуйованих футболістів своє місце він уже зайняв. Не стільки через оригінальну татуювання, скільки через місця, в якому вона розташована.

Денні Келіфф, рука

Ви напевно не чули про цього футболіста – не так давно він був задрафтований «Торонто» з МЛС, але не помітити його на футбольному полі важко – багато в чому через татуювань на його руках. Кольорових і дуже красивих.

Веслі Снейдер, ребра

Робити татуювання на ребрах – дуже болісно, тому те, що Снейдер помістив туди Кубок чемпіонів і зображення улюбленої жінки, заслуговує поваги.

Елджеро Елія, груди

На грудях Еліа розташована красиве татуювання із зображенням херувима. До слова, коли голландець виступав за «Вердер», під час нанесення чергового татуювання йому занесли інфекцію, і в бременський клубі була введена заборона на нанесення будь-яких зображень на тілі.

Едсон Брафхейд, груди і руки

Едсон Брафхейд помотався по лігам свого часу, але так і не зумів довести, що є футболістом високого рівня. Тільки от до його татуювань це не стосується – вони дійсно зроблені класно.

Даніеле Де Россі, гомілка

Де Россі – футболіст дуже дотепний, про що говорить його татуювання, яке означає: «Увага: підкат неминучий». Відмінне попередження для суперників, яким належить зустрітися з ним у центрі поля.

Алессандро Діаманті, гомілка

В італійських збірок, мабуть, є якась своя мода. Діаманті, як і Де Россі, набив татуювання на гомілці, причому схожа вона на татуювання іншого футболіста з цього списку – Найла Рейнджера.

Дієго Марадона, праве плече

Великий і жахливий Дієго Марадона славиться своїм бурхливим і непокірним характером. Тому не дивно, що він наніс на своє праве плече зображення одного з найвідоміших революціонерів всіх часів і народів – Че Гевари.

Дані Алвес, ліва рука

Південноамериканські футболісти славляться своєю релігійністю. Не став винятком і Дані Алвес, який помістив на свою ліву руку зображення Ісуса Христа, причому дуже якісно зроблене.

Девід Бекхем, спина

Одна з найвідоміших татуювань у футбольному світі. Крім імен двох його синів, на спині Девіда Бекхема зображена крилата фігура, яка нібито розіп’ята на хресті.

Рауль Мейрелеш, спина

Португалець Рауль Мейрелеш приєднується до групи гравців, які розмістили на своїй спині якесь зображення. В даному випадку це китайський дракон ― кольоровий, який дуже запам’ятовується.

Ліонель Мессі, спина

Ліонель Мессі славиться своєю скромністю за межами футбольного поля, проте і він вирішив наслідувати моді на татуювання. Щоправда, зробив це дуже зворушливо, помістивши на спині портрет своєї матері.

Джибріль Сіссе, торс

В принципі, будь-які коментарі тут зайві. З такою татуюванням Сіссе нагадує аборигена звідкись із Океанії.

Даніел Аггер, пальці

Серед безлічі татуювань данця особливо виділяються чотири літери на пальцях, які вселять трепет у серці будь-якого вболівальника «Ліверпуля». До слова, цікавий факт: Аггер любить покривати татуюваннями не тільки своє тіло, але й чужі. Данець – відомий у футбольних колах тату-майстер.

Наташа Кай, тіло

Гавайські, філіппінські і китайські коріння цієї футболістки знаходять відображення в її татуюваннях, які покривають значну частину її тіла. Особливо варто виділити татуювання на руках, виконані в стилі індіанців Маорі.

Рауль Бобаділья

Може бути, з технічної точки зору ці татуювання – не найкращі, але за символізмом вони дадуть фору будь-яким, представленим тут. На своїх грудей Рауль Бобаділья помістив портрети батьків – щоб найулюбленіші люди були завжди біля його серця.

Погода