Першість Полтавщини - 26-09-2010, 11:09 - sasa 235

Нічия, яка не влаштувала нікого

Нічия, яка не влаштувала нікого

ФК «Лубни» – «Темп» (Градизьк) 2:2 (2:1).
Судді: В. Чернишов, Б. Щербаков, Є. Сухенко (усі – Кременчук).
Інспектор: В. Олексенко (Миргород).
ФК «Лубни»: Макаренко (Четверіков,64), Величко (Козлов, 90), Пархоменко (Шоха, 16), Загоруйко, Ковтун, Ротай, Морозюк, Литвин, Дубницький, Сухонос (Порощай, 54), Нечипоренко. Тренер: А. Гришаноквич.
«Темп»: Сидорець, Олександр Ларіонов (Нікітін, 54), Аліфанов, Лапа, Глубокий, Гавренков, Скляренко, Олексій Ларіонов, Безверхий (Мирко, 46), Богиня, Радіонов. Тренер: Г. Сьомін.
Голи: Литвин (31, з пенальті), Дубницький (37) – Богиня (1), Радіонов (53).
Юнаки: 8:0.

«Лубнам» потрібно було здобути третю поспіль домашню перемогу, але не вийшло. Вже на першій хвилині прохід по лівому краю нападника гостей Юрія Богині завершився взяттям воріт лубенців у його виконанні – 1:0 повів у рахунку «Темп». Після такої незапланованої «халепи» тренер Анатолій Гришанович випустив на поле Олександра Шоху і виконав деякі перестановки у грі. Це відразу дало позитивний результат. Спочатку господарі зрівнюють рахунок після вдало виконаного пенальті Романом Литвином, гравцем аматорської збірної України, а потім свій другий гол на себе у новій команді записав Дмитро Дубницький. Він несподівано метрів з 35 вколотив «смугастого» у самісіньку «дев’ятку» – 2:1 попереду вже лубенська команда. Але перемогу здобути господарям не судилося. Під час однієї з контратак захисні редути господарів прогавили вихід «віч  на віч» з воротарем Євгена Радіонова, який вдало завершив це діяння. Останні хвилини поєдинку були за лубенцями, але їм, як і завжди, не вистачало вміння забити. Наприклад, нападник господарів Дмитро Нечипоренко за декілька хвилин до фінального свистка примудрився з трьох метрів влучити у поперечину воріт. У підсумку – закономірна нічия, яка, мабуть, більше не влаштовувала лубенців.

Погода