Новини - 16-09-2021, 06:09 - admin 2553

Не стало Володимира Попіневського…

Легендарний нападник "Колгоспника" й "Колоса" помер на 82-му році життя.
Не стало Володимира Попіневського…

Сьогодні о 3:25 на 82-му році життя помер Володимир Миколайович Попіневський – легендарний нападник полтавських «Колгоспника» та «Колоса».

Після завершення активних виступів Володимир Попіневський перейшов на тренерську роботу й з 1976-го по 1982-й рік працював асистентом головного тренера в «Колосі», допомагаючи В. Салькову, С. Басюку, В. Аксьонову та Г. Путівському.

З 1984-го року працював тренером-викладачем у полтавських ДЮСШ, готуючи молодих футболістів. Серед вихованців Попіневського багато сильних гравців – О. Мелащенко, О. Чижов,  І. Толстов, І. Крамаренко, І. Долгошеєв, В. Михалко, І. Сіренко, В. Бєлаков та інші.

Сайт уболівальників ФК «Ворскла» висловлює співчуття родині Володимира Миколайовича.

Прощання з Володимиром Попіневським відбудеться 19-го вересня (неділя) о 13:00 у Сампсоніївській церкві, яка знаходиться в Яківцях. Автобус відправлятиметься від центрального входу стадіону «Ворскла» о 12:30 й відразу поїде на місце прощання. Поховання на новому Єврейському кладовищі.

Пропонуємо згадати Володимира Миколайовича, прочитавши інтерв’ю, яке він дав Олександру Стадниченку для книги «100 років полтавському футболу»: Владимир Попиневский: «Среди наших воспитанников были не только футболисты, но и директора заводов».

Погода