Хокей - 28-04-2012, 12:04 - sasa 185

Не закинемо, так допоможемо

Не закинемо, так допоможемо

Відбулися ігри другого туру у Кубку НХЛ Києва.
 
Кубок НХЛ Києва . Група А
 
ХК “Крила Столиці” – ХК “БСМ-Баришівка” -3:1 (1:1, 1:0, 1:0) – Чемпіон двох останніх сезонів у групі Б, ХК “БСМ-Баришівка”, не зміг впоратися із четвертою командою цьогорічної першості. Якщо в першому періоді ще була рівна боротьба, то другий і третій повністю був за КС. Лише пропустивши третю шайбу баришівці заграли бистріше, але часу для того щоб відігратися було обмаль, та й КС від перемоги не збиралися відмовлятися. У складі ХК “Крила Столиці” весь матч відіграв комсомольчанин Олег Гапон. Він зміг заробити один заліковий пункт, віддавши результативну передачу на свого партнера Павла Шафара вже на 54 секунді першого періоду. Крім результативної передачі, в кінці третього періоду Олег заробив 2 хвилини штрафу за підніжку.

 

ХК “Ледокол” – ХК “HARSCO” – 2:3 (0:1, 2:1, 0:1) – Після поразки свого найзапеклішого конкурента, “чорні орли” могли одноосібно очолити групу А. Але для цього їм потрібно було перемагати ХК “Ледокол”, що ХК “HARSCO” і зробив. Поєдинок видався напруженим, переможною виявилася шайба яка була закинута Юрієм Зарицьким на початку третього періоду. Зарицький був визнаний кращим гравцем зустрічі у складі ХК “HARSCO”, зробивши хет-трік. Допомагали киянину закидати шайби представники Полтавщини – червонозаводчанин Володимир Максименко та полтавець Петро Волощенко. Вони записали в актив по результативній передачі. Волощенко ще зміг дві хвилини пошліфувати лаву штрафників за небезпечну гру високо піднятою клюшкою.
 
Після цієї перемоги групу А очолює ХК “HARSCO” з чотирма очками у активі, ХК “БСМ-Баришівка” та ХК “Крила Столиці” набрали по 2 пункти, ділять між собою друге та третє місце. Четвертим йде ХК “Ледокол” в активі якого – 0 пунктів.
 
Кубок НХЛ Києва . Група Б
 
ХК “Скорпіон” – ХК “Титани” – 6:3 (2:1, 1:2, 3:0) – За ХК “Титани” увесь матч відіграв кременчужанин Олексій Лейтар, але відзначитись йому нічим не вдалося.
 
ХК “Нічні Вовки” – ХК “Инфоснегири” – (0:0, 4:0, 0:1)
 
Після двох турів турнірна таблиця має такий вигляд: 1-2 – ХК “Нічні Вовки”, ХК “Скорпіон” – по 4 ; 3-4 – ХК “Титани”, ХК “Инфоснегири” – по 0.
 
Володимир ХОМІЧ

Погода