Анонси - 29-10-2009, 10:10 - sasa 357

Неприємні ювілеї

Неприємні ювілеї

Анонс 12 туру
Ворскла – Зоря
31 жовтня. Полтава. Стадіон \”Ворскла\”. Початок о 16.00
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”
Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 2:1

У \”Ворскли\” наразі маленький ювілей – команда три місяці не може виграти в чемпіонаті взагалі і п\’ять місяців – на власному полі! Неприємні як для уболівальника ювілеї. Але їх можна враз виправити, якщо в наступному турі перемогти луганську \”Зорю\”. Тим паче, якщо вже не виграти у луганчан, то подальша доля команди виглядає туманною.
Майбутній поєдинок суперників у чемпіонатах країни стане лише шостим за рахунком. Цікаво, що один календарний матч так і не відбувся. У 2007-му \”Ворскла\” просто не прибула на матч у Луганськ, як наслідок отримавши цілком заслужену технічну поразку. На тому все й закінчилося. Однак не це головне: \”Ворскла\” ще жодного разу не перемагала луганчан на власному стадіоні. У 2006-му команди розійшлися миром – 1:1, а у минулому сезоні \”Зоря\” перемогла полтавців – 1:0. Однак у другому колі підопічні Миколи Павлова переграли суперника вже на його полі – 2:0.
Якщо ж зануритися в статистику взаємин глибше, то виявляється, що на стадіоні \”Ворскла\” (який раніше носив назву \”Колос\”, а ще раніше – \”Колгоспник\”) наша команда вперше і востаннє перемагала \”Зорю\” 1990 року – 1:0. А остання домашня перемога \”Ворскли\” над луганчанами відбулася 1991 року на стадіоні \”Локомотив\” – 1:0.
Крім самого матчу хвилює ще одна обставина – скільки глядачів збере стадіон «Ворскла» в останній суботній вечір жовтня? Минулий матч «Ворскли» з донецьким «Металург» зібрав антирекордні 500 осіб. Тоді погода, аж ніяк не спонукала до походу на стадіон. Схоже що й 31 жовтня вона не буде прихильна до пересічного уболівальника. За прогнозами синоптиків у день матчу очікується хмарна погода, можливі опади у вигляді дощу і навіть снігу. Крім того температура повітря упаде до позначки нуля градусів. Так, що можна очікувати, що футбольний матч збере знову не багато глядачів і не виключено, що позначка з відміткою «500» може теж істотно упасти. Тим паче, що луганська «Зоря» зовсім не гранд вітчизняного футболу. Та й не треба забувати зрештою, як нині грає «Ворскла». Отож, вся надія на 22 сектор, можливо, нарешті, їх дзвінкі голоси зможе почути напівпорожній стадіон.

Динамо – Карпати
31 жовтня. Київ. Стадіон \”Динамо\”. Початок о 19.00
Пряма трансляція на каналі \”ТЕТ\”
Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 2:0

Чорноморець – Шахтар
1 листопада. Одеса. Стадіон \”Спартак\”. Початок о 14.00
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”
Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 0:2

Кривбас – Оболонь
1 листопада. Кривий Ріг. Стадіон \”Металург\”. Початок о 15.00
Пряма трансляція на каналі \”ТЕТ\”
Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 1:0

Таврія – Дніпро
1 листопада. Сімферополь. Стадіон \”Локомотив\”. Початок о 16.00
Пряма трансляція на Першому національному
Прогноз  www.fcvorskla.com.ua – 0:1

Іллічівець – Арсенал
1 листопада. Маріуполь. Стадіон \”Іллічівець\”. Початок о 16.00
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”
Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 2:2

Металург З – Закарпаття
1 листопада. Запоріжжя. Стадіон \”Славутич-Арена\”. Початок о 16.00
Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 2:0


Металург Д – Металіст
1 листопада. Донецьк. Стадіон \”Металург\”. Початок о 18.00
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”
Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 1:1

Погода