Міні-футбол - 21-02-2011, 11:02 - sasa 172

Нештатна ситуація

Нештатна ситуація

Першість Миргородського району

Нештатна ситуація трапилася, коли з\’ясувалося, що у двох команд – ЗОШ Полив\’яне і \”Нива\”(Баранівка), які очолюють турнірну таблицю серед команд першої ліги (місця з 9 по 16), і очок, і перемог порівну, і різниця забитих і пропущених голів ідентична(!). Суддівська колегія, вчитавшись у положення про змагання, таки дійшла висновку: кубок повинен вручатися \”школярам\”, позаяк вони забили більше голів – 50 проти 46 у гостей із Шишаччини.

На горішні ж місця могли цілком реально зазіхнути і господарі \”втішного\” фіналу – ЗОШ Великі Сорочинці, та вони поступилися ровесникам із ДЮСШ \”Колос\”- \”Агротех-Гарантія\”(Комишня) – 0:3. Мав такі ж шанси і \”Старт-Ветеран\”(Велика Багачка), але у вирішальному двобої зазнав поразки від великосорочинської дружини – 2:3. Із турнірної таблиці і результатів, що наведені далі, видно, який же був безкомпромісний характер боротьби у, здавалося б, малопрестижному турнірі. Організатори другої відкритої першості Миргородського району з футзалу (відділ сім\’ї, молоді та спорту райдержадміністрації – начальник Володимир Дорогань; районна організація ВФСТ \”Колос\” – голова Петро Стукало, районна Федерація футболу – голова Володимир Гришко) не забули нікого з команд-учасниць: чи то вона фаворит змагань, чи просто сповідує олімпійський принцип. Тож і сильніші колективи першої ліги відзначені грамотами, і кращі гравці кожної футбольної дружини нагороджені призами: Сергій Руденко(ЗОШ Полив\’яне) – він поки що веде перед у змаганні бомбардирів із 30-ма голами; безстрашний воротар із біликівського \”Променя\” Павло Сидорук; Євген Садовников(ЗОШ Великі Сорочинці); Роман Кобець(ДЮСШ \”Колос\”-\”Агротех\”-\”Гарантія\”); Віталій Ярмоленко(ФК \”Кибинці\”); Сергій Носенко(ФК \”Савинці\”); Володимир Рудь(\”Старт -Ветеран\”); Володимир Лебех (\”Нива\”). Належне слід віддати й директорові Великосорочинської ЗОШ, депутатові Миргородської районної ради Іванові Солоду, який надав у розпорядження аматорів шкіряного м\’яча спортивну базу цього навчального закладу(премійований футбольним м\’ячем); сільському голові Савинців Олександрові Тищицькому, який за підтримки директора сільгосппідприємства ТОВ \”Савинці\” Тетяни Ситник зрушив з мертвої точки футбол у своєму селі; Анатолію Гарбузову, який власними зусиллями й коштами забезпечив участь колективу ФК \”Кибинці\” в змаганні. Хочеться вірити, що вже за півроку футбольні команди сіл Полив\’яного, Савинців і Кибинців не пасуватимуть перед більш досвідченими, складаючи їм конкуренцію у першості району з класичного футболу і футзалу. Результати решти матчів другого фіналу відкритої першості Миргородського району з футзалу: ДЮСШ \”Колос\”- \”Агротех-Гарантія\” – ФК \”Савинці\” – 4:1; \”Старт-Ветеран\” – ФК \”Кибинці\” – 5:2; ДЮСШ \”Колос\”-\”Агротех-Гарантія\” – ФК \”Кибинці\” – 6:0; \”Старт-Ветеран\” – ФК \”Савинці\” – 8:3; ЗОШ Полив\’яне – ЗОШ Великі Сорочинці – 5:1; \”Нива\” – \”Промінь\” – 3:1; ЗОШ Полив\’яне – \”Промінь\” – 6:3; \”Нива\” – ЗОШ \”Великі Сорочинці – 1:2; ДЮСШ \”Колос\”-\”Агротех-Гарантія\”- \”Промінь\” – 1:4; \”Нива\”- ФК\”Савинці\” – 7:3; \”Нива\” – ФК \”Кибинці\”- 9:3; \”Промінь\” – \”Старт-Ветеран\” – 2:5; ФК \”Савинці\” – ЗОШ Полив\’яне – 0:16; ЗОШ Полив\’яне – ФК \”Кибинці\” – 2:1.

Підсумкова турнірна таблиця \”втішного\” фіналу першості Миргородського району з фут залу.

1.ЗОШ Полив\’яне 9 5 2 2 50 – 29 17
2.\”Нива\”(Баранівка) 9 5 2 2 46 – 25 17
3.ЗОШ Великі Сорочинці 9 5 0 4 32 – 30 15
4. \”Старт-Ветеран\” В.Багачка 9 4 2 3 39 – 34 14
5.ДЮСШ \”Колос\”-\”Агротех-
Гарантія\”(Комишня) 9 4 1 4 28 – 34 13
6. \”Промінь\”(Білики) 9 2 2 5 20 – 29 8
7. ФК \”Кибинці\” 9 0 2 7 14 – 47 2
8. ФК \”Савинці\” 9 0 1 8 18 – 70 1

Матчі головного фіналу відкритої першості Миргородського району з футзалу пройдуть на базі Полив\’янської ЗОШ 26 лютого і 5 березня.

Погода