Першість Полтавщини - 04-05-2014, 03:05 - sasa 183

Нове Життя повернулося

Нове Життя повернулося

У вищоліговому чемпіонаті Полтавщини з футболу 3 травня були зіграні матчі другого туру, які можна назвати так: «Травма в Лубнах», «Невдале повернення «Нового Життя», «Закономірні результати», «Злива голів у Машівці», «Одноосібний лідер – СК «Полтава»…

«Нове Життя» (Андріївка) – ФК «Глобине» 1:6

Таке, мабуть, у чемпіонатах областей трапляється рідко: вже були зіграні стартові матчі у першому турі обласного чемпіонату Полтавщини, як змінюється календар змагань, бо несподівано з’являється старожил вищолігових перегонів останніх років – «Нове Життя» з граючим тренером Олександром Мелащенком. І, відразу ж, у Машівці новожиттівці примудрилися поступитися глобинцям з великим рахунком. А все для них починалося добре до 35 хвилини матчу господарі вели в рахунку – 1:0. І потім, як кажуть, «пішло-поїхало»: 1:1 (Віталій Городчанін, 1:2 (Олександр Козубенко), 1:3, 1:4, 1:5 (Антон Оганесов) і 1:6 (Олександр Міславський). Причин у такій поразці не багато, але одна з них – «гіркий домашній урок» у першому турі у Глобиному від СК «Полтава», який прийшов глобинській команді на користь…

ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава) – ФК «Шишаки» 0:3

Протягом всього матчу була відчутна перевага сильніших і досвідченіших гостей, які втілили її у забиті м’ячі. Авторами їх стали Максим Харітенко, Олександр Донець і Максим Лубенець. У наступному третьому турі ФК «Шишаки» вдома приймає ФК «Лубни».

СК «Полтава» – ФК «Рокита» 2:1

Протистояння майже рівних по силі суперників пройшло у Копилах на навчально-тренувальній базі ФК «Полтава». Тут все вирішилося ще у першому таймі. І знову забитими м’ячами відзначився кращий футбольний голеадор полтавців Дмитро Щербак – 4 і 13 хвилини матчу. Гравець «Рокити» Михайло Прядко на 20 хвилині влучним ударом зумів скоротити рахунок – 2:1. У подальшому була не велика перевага господарів, які не зуміли її «втілити у життя», тобто, не збільшили рахунок.

«Фламінго» (Комсомольськ) – ФК «Карлівка-2» 3:1

Срібний призер чемпіонату області-2013 «Фламінго» цього дня грав вдома проти дебютанта вищолігових змагань – резервістів друголігового ФК «Карлівка». Перемогли сильніші з рахунком 3:1. Серед комсомольчан голами відзначилися досвідчені виконавці Сергій Скляр, Євген Слива і Олексій Топор. У переможених єдиний м’яч сквитав Дмитро Шаповал.

Лубни — Олімпія (Савинці) — 1:1

Турнірна таблиця і календар >>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода