Останні новини - 04-01-2010, 03:01 - sasa 310

Новий рік — час оновлення!

Новий рік — час оновлення!

Новорічно-різдвяні свята – час казкових перетворень! Старий рік став надбанням історії, а новий тільки-но вступив у свої права. А це значить – час виправляти помилки і відкривати нову сторінку в житті.

Так і ми вирішили у новому році відкрити нову сторінку в історії Сайту уболівальників «Ворскла». Сьогодні, 5 січня, і це досить символічно, у день народження «Ворскли» робимо переодягання сайту — запускаємо в дію новий дизайн. Відтепер він матиме ось такий вигляд.

Це наслідки багатомісячної роботи нашого шановного адміністратора Володимира Костенка. Плідна праця і безсонні ночі призвели до того, що тепер сайт уболівальників став більш сучаснішим, а ми намагаємося крокувати в ногу з часом.

Відтепер, на сайт додано багато чого нового й корисного. Додалося багато нових рубрик, розділів. Постійні відвідувачі вже певно помітили, що сайт ще минулого року почав давати матеріали не тільки про футбол, але й про інші види спорту, пов\’язані з Полтавщиною. Стара версія сайту не дозволяла розкласти все по поличках, тому, можливо, у деяких відвідувачів подача спортивного матеріалу викликала роздратування. У новій версії все знайшло своє місце. І кожен зможе з легкістю знайти що його цікавить. Таким чином, ми спробуємо вбити двох зайців: залишимося сайтом про «Ворсклу» і в той же час будемо подавати інформацію про здобутки наших спортсменів в інших видах спорту. Відвідувач який цікавиться не тільки футбол, але й іншими видами спорту зможе знайти цікаву для себе інформацію.

Також в роботі сайту зможе прийняти участь будь-хто. Якщо вам є що розповісти про ”Ворсклу” чи спорт нашого краю, ласкаво просимо до блогів. Кращі публікації  виводитися на головну сторінку і ваш матеріал прочитають всі.

Наразі сайт ще знаходить на стадії вдосконалення, тому просимо вибачення, якщо щось на ньому не буде працювати яке слид. Про всі технічні негаразди прошу повідомляти нам.

Також ми запрошуємо до співпраці не байдужих до спорту людей, які хочуть і можуть допомогти ресурсу. Співпраця з нами — запорука вашого успіху. Про вас дізнається увесь світ!

Отже, ми змінилися! Ми працюємо для вас! Залишайтеся з нами!

Олександр СТАДНИЧЕНКО

Погода