- 08-04-2015, 08:04 - sasa 170

Новий чемпіонат Полтавщини стартує без чинного чемпіона?

Новий чемпіонат Полтавщини стартує без чинного чемпіона?

У Полтаві відбулось розширене засідання Федерації футболу області, в якому брали участь майже усі представники команд-учасниць майбутнього футбольного чемпіонату-2015.

Від лубенської делегації на зібранні були присутні очільник футбольної Федерації району і відомий рефері Андрій Павлюченко та представник команди «Зеніт» (Лубни) Ярослав Рева. Зі слів Андрія Павлюченка, який, як і завжди, у змаганнях буде представляти лубенську суддівську бригаду арбітрів, зазначив, що у вищоліговому чемпіонаті Полтавщини будуть вести за нагороди на сьогодні стовідсотково 12 команд (поки що, чинний чемпіон області СК «Полтава» роздумує щодо участі у змаганнях).

Отже, на цей час погодилися брати участь у «вишці» такі команди: ФК «Глобине», «Чайка» (Дейкалівка), ФК «Лубни», «Колос» (Дмитрівка), ФК «Рокита», «Олімпія» (Савинці), ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава), «Динамо» (Решетилівка), «Молодь» (Полтава), «Фламінго» (Комсомольськ), «Зеніт» (Лубни), «Колос» (Кобеляки).

На сьогодні у першій лізі обласного чемпіонату змагатимуться 14 команд, розділених, як і торік, на дві групи. Склад групи «А»: «Фортуна» (Кейбалівка), «НДІ сої» (Глобине), ФК «Миргород», «Харчовик» (Червонозаводське), ФК «Хорол», «Локомотив» (Гребінка), ФК «Заріг». До групи «Б» ввійшли: «Дукат» (Селещина), «Маяк» (Котельва), ФК «Карлівка», «Стандарт» (Нові Санжари), «Вікторія» (Первозванівка), «Ворскла-Газовик» (Опішня), «Псел» (Гадяч).

Гадаю, що цьогорічний чемпіонат Полтавщини буде ще цікавішим за минулий рік, особливо у вищій лізі. Але остаточне рішення щодо головних футбольних змагань-2015 буде прийняте на засіданні виконкому ФФПО, яке відбудеться 14 квітня. Щодо початку змагань, то перший тур повинен стартувати вже 25 квітня.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода