- 10-09-2012, 08:09 - sasa 164

Новий хокейний сезон стартував

Новий хокейний сезон стартував

Новий хокейний сезон у Кременчуці стартував “Літнім кубком ТМ “Олександрія”.

 

У змаганнях, які тривали майже місяць взяло участь 8 команд. Серед учасників п’ять команд представляли Кременчук (ХК “Кременчук Дрім-Тім”, ХК “Кременчуцькі колеса”, ХК “Метеор”, ХК “Шторм” та “Фізкультурник”) та ще три інші регіони нашої області – ХК “Лубни”, ХК “Кобеляки” та комсомольський “Айсберг”. Учасники були поділені на дві групи, по два переможці яких виходили до півфіналу, а команди, які посіли третю та четверту сходинку  боролися за втішний “Кубок Надії”.

 

Так у півфінальних поєдинках за головний приз зустрілися ХК “Кременчук Дрім-Тім” та ХК “Шторм”. У цьому матчі без проблем перемогли городяни 12:2, причому їхня перевага була у кожному періоді більш ніж відчутна – 3:1, 4:1, 5:0. В іншому двобої також боротьби не вийшло – ХК “Кременчуцькі колеса” легко здолали “Айсберг” 8:1. В свою чергу у втішному турнірі боротьба була більш напруженою. ХК “Лубни” лише у третій двадцятихвилинці змогли довести свою перевагу над “Метеором” 5:3. За подібним сценарієм проходив й інший півфінал. Перед останнім періодом “Фізкультурник” поступався ХК “Кобеляки” 2:3 проте зміг виправити становище на свою користь. У підсумку перемога 5:4.

 

У фіналі “Кубку Надії” сильнішими виявилися хокеїсти з Кременчука, які перемогли “Лубни” 8:2. А головний трофей здобули “Кременчуцькі колеса”, які перемогли “Кременчук Дрім-Тім” 5:2.

 

Володимир ХОМІЧ

Погода